USRED SREDE Slatkica zavela manekenku

Abronoša

USRED SREDE Slatkica zavela manekenku

Stars -

Zdravo, drugari. Proteklog vikenda bila sam na raznim događajima, nikad dosta tračarenjima, a kako sam bila aktivna, eto mene s novim pričama. I to sočnim, onakvim kakve baš volite.

Prvi aber za danas tiče se jedne poznate glumice mlađe generacije. Zvaćemo je Slatkica. Godinama je na televizijskim ekranima, a toliko je postala popularna i tražena da je stalno pozivaju na razne događaje i proslave. Jedna žurka bila je posebna za nju jer je na njoj upoznala svoju sadašnju devojku. Slatkica je inače imala veliki broj momaka ranije, ali je volela i devojke, što sam tek sada otkrila. Čim je upoznala tu curu, koja joj se na prvi pogled veoma dopala, odlučila je da ne časi ni časa, pa ju je otvoreno pozvala na dejt. Ona je manekenka i živi u Americi, mada je zbog posla često i u Beogradu. Kako su obe imale emocije, odlučile su da daju šansu svojoj vezi, a Slatkica je odnedavno češće počela da napušta Srbiju kako bi mogle da uživaju. Čak je otkazala i jedno gostovanje da bi mogla da ode u Majami i proslavi rođendan s devojkom. Vezu su obe odlučile da kriju ne zbog glumice, već zato što su manekenkini roditelji veoma patrijarhalni i ne podržavaju gej veze...

Druga priča ove srede odnosi se na dva bračna pevačka para. Ta dva para bila su u velikom prijateljstvu, međusobno su se posećivali, išli na večere i izlazili u provod. Toliko su se gotivili da su se čak međusobno zvali kumovima. E, onda postaje zamršeno kada se kuma zavoli više od rođene žene. Tako se pevač iz prvog para, zvaćemo ga Vodolija, počeo zaljubljivati u pevačicu iz drugog para. Nju ćemo zvati Moma. Moma i Vodolija počeli su sve češće da se druže nasamo, a iz tog druženja javile su se još jače emocije. Vodolijina žena je prava zgodnica, važi za jednu od najlepših žena sa naše estrade. Nju ćemo zvati Lepotica. Ona je slučajno uhvatila ovo dvoje u krevetu, a od šoka zbog onog što je videla uspela je samo da pobaca njegove stvari s prozora. Danima je već zove i moli da popričaju kako se u medijima ne bi pročula priča jer bi to ugrozilo njegovu reputaciju. Slično je reagovao i pevač iz drugog para, kog ćemo zvati Plavi. On nije više želeo da čuje za ženu, pa joj je zapretio razvodom, ali videh ih pre neki dan zajedno, pa biće da joj je oprostio neverstvo.

Društvo, to bi bilo sve za danas, čitamo se i sledeće srede. Pozdravljam vas.

Kurir.rs / Foto: ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja