MOLI NACIJU DA MU OPROSTI! Bojan ispričao monstruozan vic o Milici Rakić (4) ubijenoj u NATO bombardovanju, a evo kako se  sad PERE i KAJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

STRAŠNO POVREDIO PORODICU UBIJENE DEVOJČICE I CELU SRBIJU

MOLI NACIJU DA MU OPROSTI! Bojan ispričao monstruozan vic o Milici Rakić (4) ubijenoj u NATO bombardovanju, a evo kako se sad PERE i KAJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Bojan Gaćeša izbačen je iz "Zadruge" zbog vica na račun preminule Milice Rakić (4), devojčice nastradale tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Gaćeša je shvatio koliko je pogrešio, pa se u javnom obraćanju izvinio svima.

"Želim da se izvinim porodici (Rakić), nacionalnoj televiziji Pink zbog vica koji sam ispričao u "Zadruzi 2", priznajem da mi je jezik bio brži od pameti, zaista se kajem zbog svega što sam ispričao, izvinite još jednom", rekao je Gaćeša.

Podsetimo, Gaćeša je ispričao vic: "Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda!" i izazvao gnušanje umesto smeha, nakon čega je usledila njegova diskvalifikacija.

"Zadrugari, doneli smo odluku da Bojan bude diskvalifikovan i moraće odmah da napusti Belu kuću", pisalo je u pismu koje je pročitala ovonedeljni vođa Rada Vasić.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track