MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ISPRIČAO JEZIVE DETALJE IZ ĆERKINOG ŽIVOTA: Maja je bila sva na mene i ja sam uzimao heroin, duvao! BIO SAM SPREMAN NA NJENU SMRT (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

OTVORIO DUŠU

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ISPRIČAO JEZIVE DETALJE IZ ĆERKINOG ŽIVOTA: Maja je bila sva na mene i ja sam uzimao heroin, duvao! BIO SAM SPREMAN NA NJENU SMRT (VIDEO)

Stars -

Milić Vukašinović nedavno je izgubio ćerku jedinicu Maju Avdibegović, koju je u stanju u Sarajevu pronašla drugarica, i to samo nekoliko sati pošto su je otac i njegova supruga posetili.

"Bio sam spreman na takvu jednu vest budući da je mlada ušla u taj svet droge. To je toliko teško, fizički možeš da se skineš sa heroina. Možeš da je svežeš, sve boli, kosti, ako ne ubrizga drogu. To prođe za sedam dana, ali psiha je problem", ispričao je Milić Vukašinović.

"Bila je nekoliko puta na lečenju. Prvi put sa dečkom koji ju je uveo u narkomaniju, pa onda on posle sedam dana pobegne. Pa onda sa ovim mužem sa kojim ima decu isto je bila na lečenju", rekao je muzičar.

"Jako je mlada ušla u narkomaniju, a ja sam kasno otkrio. Kada sam joj stan iznajmio, ja sam joj nagovestio nemoj samo teške droge. U tom stanu je bilo leglo narkomanije", dodao je roker.

Milić i Maja nisu zajedno živeli, ali on joj je davao novac i pomagao.

"Po glasu sam znao, kad kul priča, da je puna života, e to je značilo da je uradila. Nisam je ni po guzi udario, što sam možda trebalo. Mogu da se kajem zato što sam majci Majinoj rekao da ne pravimo decu, jer sam znao sam da će biti mene, da ima moju genetiku, prirodu... U Londonu sam sve uzimao, samo nisam bio bio na igli, sve ostalo jesam, šmrkao kokain, duvao, pio viski...", rekao je Vukašinović.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track