Najnovije vesti

OBA MUŽA SU JE TUKLA, ĆERKA POSRNULA U RIJALITIJU: A ove detalje o Anabelinom tragičnom životu od pre 23 godine niste znali
Foto: Damir Dervišagić

TEŽAK ŽIVOT

OBA MUŽA SU JE TUKLA, ĆERKA POSRNULA U RIJALITIJU: A ove detalje o Anabelinom tragičnom životu od pre 23 godine niste znali

Stars

Anabela Atijas poslednjih dana je u žiži javnosti zbog nasilja u porodici kada ju je pretukao suprug Andreja, a i zbog ćerke Lune Đogani i nene veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

foto: Damir Dervišagić

Anabelin život nije bio lak, a u javnosti su se pojavile potresni detalji iz njenog života.

Anabela je srednju školu pohađala je u Sarajevu, i tada se desila njena prva velika ljubav, rukometaš Nikola. Sa samo 16 godina ona je sa njim otišla u Švajcarsku. Ubrzo je izbio rat i Anabela nije mogla da se vrati nazad, a Nikola je poželeo da vidi roditelje. Vratio se u domovinu i nekoliko dana kasnije je pronađen mrtav.

foto: Damir Dervišagić

Čini mi se da nikada nisam imala vremena da to istinski i do kraja otpatim, što sam shvatila kada sam na petnaestogodišnjicu smrti prvi put otišla na njegov grob. Tada su mi se sve vratilo kao bumerang. Kada se to dogodilo imala sam sedamnaest godina i imam utisak kao da sam živela dva života – jedan pre njega i drugi koji je počeo posle njegove smrti.

"On je i dan-danas deo mene i, ma koliko bio bolan taj osećaj da ga nema, veoma sam se trudila da nikada ne izbrišem sećanje na njega", rekla je svojevremeno Anabela.

Ubrzo posle tragedije koja ju je zadesila, Anabela je odlučila da se preseli u Beograd jer u Švajcarskoj nije imala nikoga, a sa rodbinom u Bosni je izgubila kontakt. Radila je kao sekretarica, da bi se jednog dana prijavila za časove plesa u školi "Đogani".

U školi se zaljubila u instruktora plesa, Gagija Đoganija. Zajedno su nastupali kao duo "Fanki Dži" i bili među najpopularnijim dens grupama devedesetih godina.

U avgustu 1995. godine Anabela je imala operaciju u kojoj joj je otklonjen tumor dojke. Nakon toga, ona i Gagi su se venčali i objavili su drugi album „Mi smo tu“. Početkom 1996. godine, rodila je devojčicu koju je nazvala Luna.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...