ON JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU, A VEĆ IH JE POSVAĐAO: Vladimir isprovocirao Staniju PA  PROGOVORILA O UGOVORU! Rečeno joj je da će Kristijan Golubović... (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

biće belaja

ON JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU, A VEĆ IH JE POSVAĐAO: Vladimir isprovocirao Staniju PA PROGOVORILA O UGOVORU! Rečeno joj je da će Kristijan Golubović... (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović imali su raspravu u krevetu kada je starleta pokušala da iznudi osećanja od njega, ali se Crnogorac nije dao, već je i nazvao slepom da vidi šta on oseća.

Oni su se kladili da će Kristijan Golubović ući u "Zadrugu", što Tomović odgovorno tvrdi da će biti za 2 nedelje, a starleta je ubeđena da neće:

"Ti mene sto puta u društvu poniziš upoređujući me sa tim gospodinom velikim, mene svog momka, kažeš da je na njegovom ramenu bilo najlepše", rekao je Vladimir.

foto: Printscreen Pink

Stanija je uporna u tome da ne želi da ga ostani ukućani spominju, ali je Vladimir povukao za jezik:

"Ne želim, a stalno me terate da ga spominjem. Rekao si da on ulazi za 2-3 nedelje, meni su rekli da je on u zatvoru i da nema šanse da izađe. Kladila sam se sa tobom zato što mi je rečeno da on neće ući. Otkud ti znaš šta je meni u ugovoru, nemoj da me vučeš za jezik"

Pogledajte kako je to izgledalo u video snimku.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track