NE ŠTEDE JEDNA DRUGU

POZNATA SI JER SI RODILA DETE MAMINOM DEČKU: Stanija brutalno vređala Aleksandru, a ona nije ostala dužna! Oralno si zadovoljavala SORAJINOG DEČKA! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević žestoko su se sukobile, pa su iznele sve što znaju jedna o drugoj van rijalitija.

"Rijaliti pobednice, pošto si mi spomenula dete, da te podsetim kada si poslednji put bila aktuelna u medijima - kada si se prepucavala sa Sorajom oko oralnog zadovoljavanja", rekla je Aleksandra, što je Staniju veoma iznerviralo i odmah je uzvratila najniže što je mogla.

"Ljuba je pisala po zidu Aleksandar i Ljuba, tako si postala poznata, jer si rodila dete maminom dečku. Meni je žao tebe i tvoje sudbine, idi voli Davida i čuvaj ga. Ostavila si dete maminog dečka kući i napadaš me ovde. Shvatila sam tvoj profil. Ti si meni nedorasla", vikala je starleta.

"Ja sam čula da tebe plaćaju za seks i da si zbog toga popularna. Ja sam došla da zaradim za dete. Stanija mrzi žene koje imaju decu i nisu obrazovane", odgovorila joj je Subotićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja