MILOŠEVIĆEVA BI OPET DA BUDE S LJAJIĆEM: Sofija traži pomirenje, Adem je kulira!
Foto: Printscreen/Instagram

Pokajala se

MILOŠEVIĆEVA BI OPET DA BUDE S LJAJIĆEM: Sofija traži pomirenje, Adem je kulira!

Stars -

Sofija Milošević na sve načine pokušava da se pomiri s Ademom Ljajićem, s kojim je raskinula u avgustu ove godine, ali on ne želi više ništa da ima s njom, saznaje Kurir. Tek po okončanju veze sa poznatim fudbalerom, manekenka je shvatila da je odluka bila ishitrena i pogrešna, zbog čega se sada veoma kaje. Kako smo saznali od ljudi iz Sofijinog bliskog okruženja, gotovo da nema dana da ona ne pošalje neku ljubavnu i srceparajuću poruku Ljajiću, koji, bar zasad, ne pada na njene izlive nežnosti.

foto: Profimedia

- Ademu izgleda više nije stalo do Sofije, već je preboleo raskid. Ona mu svaki dan piše, čak i otvoreno govori da bi ponovo bila s njim, priznaje da je bila pogrešna njihova odluka da prekinu vezu i da se sada kaje zbog toga. Ali Adem ne misli kao ona. U jednoj od poruka napisao joj je da sad nije pravi trenutak da ponovo budu zajedno, što je nju mnogo povredilo. Međutim, ne odustaje. I posle toga mu je poslala nekoliko poruka na koje je on odgovorio, ali čisto reda radi. S njegove strane definitivno više nema emocija prema Sofiji - kaže naš izvor.

Akteri ove priče juče nisu odgovarali na naše pozive.

foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Sofija i Adem prekinuli su ljubav posle tri godine zabavljanja, a kao razlog za to navodila se konstantna razdvojenost između njih, koja je dovela do toga da su slobodno vreme želeli da provode s prijateljima ili sami, dok želju da se vide nisu imali ni jedno ni drugo. Čak i kada je došao dan raskida, to su obavili putem telefonskog razgovora, a ne uživo. Dogovorili su se da svako nastavi svojim putem, ali da će ostati u prijateljskim odnosima.

LJ. S. - I. E./ foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track