NEVENU ARSIĆ STE I RANIJE GLEDALI NA TV: Kontroverzna učesnica rijalitija sa bliznakinjom je delila dečka transseksualca, a evo čime se ona BAVI!
Foto: Printscreen

TAJNE IZ ŽIVOTA

NEVENU ARSIĆ STE I RANIJE GLEDALI NA TV: Kontroverzna učesnica rijalitija sa bliznakinjom je delila dečka transseksualca, a evo čime se ona BAVI!

Rijaliti -

Nevena Arsić, jedna od atraktivnih bliznakinja koja je napustila "Zadrugu 2", ali pojavljivala se i ranije u medijima.

Malo ko se seća Nevene i Miljane Arsić kao voditeljki rijalitija "Maldivi" koji se emitovao na "TV Happy" pre tri godine. Tada su bile skromne brinete koje se u voditeljskom poslu nisu baš najbolje snašle. Inače, Nevena Arsić je po profesiji diplomirani komunikolog, a bavi se fitnesom i radi kao lični trener.

Posle neuspelog voditeljskog angažmana obe su se povukle iz javnosti, sve do učešća u "Zadruzi". Pred ulazak u rijaliti su izjavile da su bogatije od ostalih i da će im biti teško ako ih razdvoje. Imaju i mlađu sestru za koju su veoma vezane.

foto: Printscreen Pink

Najveći skandal koji je vezan za sestre Arsić jeste da su delile istog dečka Stanka, za kojeg se po estradnim krugovima šuška da je transseksualac!

Osim toga, Nevena se pre rijalitija zabavljala sa Bojanom Gaćešom, zadrugarom koji je zgrozio celu naciju kada je ispričao monstruozni vic o devojčici Milici Rakić tragično nastradaloj u NATO bombardovanju 1999. godine, posle čega je diskvalifikovan.

foto: Printscreen

Arsićeva je pred kamerama pričala da je izgubila Bojanovo dete, iako je njen otac javno rekao da je Nevena celu priču izmislila da bi dobila Bojanovu pažnju. Nakon što je napustila rijaliti Nevena je rekla da joj je teško što je ostavila sestru u suzama. Ona je Miljanu imenovala za novog vođu.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track