EMININ NOVI DEČKO JE VELIKI ŽENSKAROŠ: Već se 2 puta razvodio, a evo zašto je TURSKOM MILIONERU propao brak s lepom zubarkom
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

DOKTORKA PUCALA OD LJUBOMORE

EMININ NOVI DEČKO JE VELIKI ŽENSKAROŠ: Već se 2 puta razvodio, a evo zašto je TURSKOM MILIONERU propao brak s lepom zubarkom

Stars -

Ljubavni život Sadetina Sarana, novog izabranika pevačice Emine Jahović, više je nego buran, a on iza sebe ima dva propala braka.

U prvom braku sa Ajkan Ates dobio je ćerku Lal. Do septembra 2017. godine Saran je bio u braku sa sedam godina mlađom zubarkom Emek Kulur.

Njegov brak sa Emek zapadao je nekoliko puta u krizu, navodno zbog Saranovih neverstava, koja zvanično nikada nisu dokazana. Kada se napokon razveo, pisalo se da je zbog ljubomore Emek u kući postavljala prisluškivače i snimala sve njegove razgovore.

foto: Dragan Kadić

Turski mediji su spekulisali da ga je njima ucenila da bi nakon razvoda dobila pozamašnu sumu novca, ali je ona to demantovala. Za ovog bogataša se kaže i da je sklon flertovanju sa lepoticama i da ima kratkotrajne avanture sa poznatim damama, koje su ga koštale braka.

Sadetin je bio i četiri godine sa turskom glumicom Hulijom Avsar, a pre nekoliko meseci spajali su ga sa turskom glumicom Defne Sameli, koju domaća publika gleda u seriji "Ćerke". Emina iza sebe ima dva braka. Nedavno se razvela od Mustafe Sanda s kojim ima dva sina.

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track