CECINA ĆERKA OTKRILA MAMINU NAJVEĆU TAJNU: Anastasija ima punu slobodu, ali na ovo UVEK mora da pazi i tu NEMA GREŠKE!
Foto: Dragana Udovičić

UVEK SLUŠA NJENE SAVETE

CECINA ĆERKA OTKRILA MAMINU NAJVEĆU TAJNU: Anastasija ima punu slobodu, ali na ovo UVEK mora da pazi i tu NEMA GREŠKE!

Stars -

Mnogi su skloni da kažu da će Anastasiji Ražnatović biti teško da nadmaši popularnost majke Cece Ražnatović, ali to baš i nije tako. Anastasija je, makar na Instagramu, popularnija od mame Cece, kojoj će biti potrebno još 120.000 pratilaca da nadmaši ćerku.

Happiness is where your heart lies.

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана

- Mama je nedavno otvorila svoj Instagram profil i nije dugo bila na toj mreži, za razliku od mene koja sam godinama tu. Konsultuje sa mnom, baš zbog toga što znam šta treba, a šta ne treba da se objavi. Ceci super ide, nema tu mnogo prostora za grešku. Ne kači gluposti, ali uglavnom se konsultuje sa mnom. Pošalje mi nekoliko svojih fotografija, pa me pita koja je najbolja i koju bi trebalo da postavi. Onda joj kažem: "Ova ti nije za profil, ova ti je za stori" i takve sitnice, ali se odlično snalazi - kaže Anastasija na početku razgovora i otkriva da njeni pratioci najviše vole da je gledaju u kućnom izdanju.

- Kada god okačim neku sliku ili snimak sa društvom ili porodicom u privatnoj varijanti, to uvek ima najviše pregleda. Ljudi jednostavno vole da vide privatnu stranu neke ličnosti. Prošle godine sam često snimala jednu od najboljih drugarica, koju se moji pratioci obožavali da gledaju, jer je duhovita i spontana - kaže Anastasija i otkriva da svaki njen "stori" na Instagramu pogleda minimum 200.000 ljudi.

Osim prijatelja, Anastasija često snima mamu Cecu, sa kojom, osim ljubavi prema društvenim mrežama, deli i ljubav prema skupoj garderobi.

- Mama i ja godinama delimo stvari i nikada mi nije zabranjivala da uzmem njenu garderobu. Sve što mi kaže kada obučem nešto njeno jeste: "Vrati onako kako si našla" i to je to. Ona ima skupe komade garderobe, kao i komade iz limitiranih serija i to mora da se čuva. Sada je tek razumem, jer sam počela da zarađujem i da sama sebi kupujem garderobu - kaže Anastasija i otkriva da su vrata njenog garderobera otvorena za mamu Cecu.

Happy birthday ??? ? @craznatovic_official

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана

- Uzimamo jedna od druge kako kojoj zatreba. Obe volimo krzno, u bundama se najlepše i najseksepilnije osećam, kao i svaka devojka, ali mislim da prirodno krzno volim više nego moja mama - kaže Anastasija i otkriva kada namerava da snimi pesmu sa mamom.

-Zasad ne planiram da snimam duete, već mi je namera da sledećih pet-šest pesama otpevam sama. Posle toga ću bit otvorena za saradnju. Inače, autor teksta za narednu pesmu mi je Marina Tucaković, ali ću se truditi da nastavim da pišem pesme za sebe. Za "Savršen par" nisam imala uopšte inspiraciju sve do trenutka dok nisam legla uveče da spavam i pomislila sam: "Jao, šta bi moglo da bude za ovu pesmu. Molim te bože samo da mi dođe inspiracija". I probudila sam se ujutro i reči su samo počele da mi naviru u glavi. Ustala sam i na papirić napisala tekst, a posle sam ga prosledila mami i prijateljima koji su rekli: "To je to" - kaže Anastasija.

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track