MINIMAKSOV SIN LJUT NA BIVŠEG PRIJATELJA: Ðus me je prevario, hteo sam da ga bijem
Foto: Damir Dervišagić, Luka Šarac

KRVNI neprijatelj

MINIMAKSOV SIN LJUT NA BIVŠEG PRIJATELJA: Ðus me je prevario, hteo sam da ga bijem

Stars -

Vladimir Ilić Ila, sin legendarnog voditelja Minimaksa, opleo je po bivšem učesniku „Parova“ i „Farme“ Ivanu Ivanoviću Đusu, s kojim je od najboljeg prijatelja postao najgori neprijatelj. Poznati reper rekao je da je čak hteo da ga izubija od batina.

- Đus i ja smo bili najbolji drugari. A on me je debelo zajebao. On je meni danas krvni neprijatelj. Svaka čast njemu što je uzeo pare i da su mu svi živi i zdravi, ali je on mnogo loša osoba - rekao je Ila i dodao:

- Zajedno smo otvorili radnju, to je bila moja ideja, da prodajemo majice i slične stvari. I dok je on bio u rijalitiju „Farma“, ja sam se dogovorio sa njegovom devojkom. I kad smo otvorili radnju, posle nekoliko dana smo se zakačili i on je hteo da mi to zatvorimo. A prvog radnog dana smo imali pazara ko da smo radili mesec dana. I on je odlučio da me isključi iz posla. I u tri ujutro me zove i kaže da on hoće da uzme robu i ode iz tog zajedničkog posla. Popišao se po meni. Rekao sam mu da mi ne radi to i da mi je lošije nego kad su mi roditelji umrli, ali je ostao pri toj odluci. I glupo je što ovo pričam, ali hteo sam da ga prebijem. Hteo sam da mu nanesem ozbiljne teške povrede - ispričao je Ila o bivšem prijatelju.

foto: Kurir

Kurir / M. D.

Foto: Damir Dervišagić, Luka Šarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track