Najnovije vesti

ŽESTOKA SVAĐA ZADRUGARA Miki: Marš napolje! Rebeka: Ti si debil!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

ŽESTOKA SVAĐA ZADRUGARA Miki: Marš napolje! Rebeka: Ti si debil!

Rijaliti

Rebeka Popović žestoko se posvađala s Mikijem Đuričićem, koji ju je zbog uvreda izbacio iz sobe.

Učesnica „Zadruge“ tokom nominacija svoj glas je dala pčelaru iz Kupinova, što je njega veoma povredilo. Ubrzo je shvatila da je pogrešila pa je zaplakala, nakon čega su ušli u ozbiljan sukob.

- Ti mene maltretiraš tim svojim za*ebancijama, kako to ne kapiraš? To nije samo zbog klope. Ti to non-stop radiš! - rekla je Rebeka, pa se Miki odbranio:

- Znaš koliko me boli ku*ac šta misle Nadežda i Bora. Meni sliku o tebi niko ne može da menja! Ja ću da pređem preko ovoga. Ako ostavimo nešto iza nas, to više ne vadimo iz ormana.

Na vratima sobe pojavio Lepi Mića i savetovao je Đuričića da treba da popusti, a pčelar je pitao Rebeku da li ju je upravo ovaj zadrugar poslao da razgovara s njim i naredio joj da napusti prostoriju.

- Izađi napolje! Marš napolje! - govorio je Miki, pa se Rebeka vidno iznervirala.

- Marš, bre, tamo! Ne mogu da te slušam bre! Debil si! Praviš mi probleme. Preselila sam stvari - vikala je Popovićeva, koja nije poslušala Mikija, i gađala ga stvarima koje su joj se prve našle pod rukom.

Tokom noći oni su razgovarali u sobi za rehabilitaciju i tom prilikom Miki je predložio zadrugarki prema kojoj gaji simpatije da zaborave sve loše momente koje su imali.

foto: Kurir

Kurir / I. Ercegovčević

Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...