BIZNISMEN OPTUŽUJE STARLETU: Lidija iz Parova mi je ukrala prsten od 5.000 evra!
Foto: Printscreen

IMUĆNI BEOGRAĐANIN

BIZNISMEN OPTUŽUJE STARLETU: Lidija iz Parova mi je ukrala prsten od 5.000 evra!

Rijaliti -

Starleta Lidija Vićovac ušla je u rijaliti šou „Parovi“ jer beogradskom biznismenu, poznatom pod nadimkom None (puno ime i prezime poznato našoj redakciji), mora da vrati 5.000 evra, koliko vredi brilijantski prsten koji mu je, kako on tvrdi, ukrala.

None se javio našoj redakciji i ispričao do detalja kako se sve dogodilo.

- Lidiju sam upoznao preko Vite Tarota, koji mi je rekao da ima drugaricu kojoj je bio potreban stan za izdavanje. Pozvala me je, dogovorili smo se da dođe da pogleda prostor i zadržala se petnaest minuta. Za to vreme mi je ukrala brilijantski prsten visoke čistoće, koji košta 5.000 evra. Tu noć nisam primetio da ga nema, već ujutru. Kad sam vratio film - niko nije mogao da ga uzme sem nje. Odmah sam otišao da je potražim jer mi se nije javljala na telefon. U kraju gde je već iznajmljivala nekretninu je nekim momcima nudila prsten.

Neprestano sam je zvao i kad je shvatila da nema kud, javila mi se. Videli smo se i tada sam je odvezao pravo ispred policijske stanice. Tu sam joj i rekao da znam da mi je ukrala prsten. Pravila se naivna i rekla da nije, a kad je shvatila da ću je zaista prijaviti nadležnim organima, počela je da plače i zapretila da će se ubiti ako bude morala u zatvor - priča None.

foto: Printscreen

On tvrdi da mu je Lidija priznala krivično delo i da ga je odvela do zlatare gde ga je prodala za siću.

- Prodala ga je za džabe. Prsten je već bio unakažen. Zlato je bilo isečeno, brilijant izvađen. U početku nisu hteli da mi ga vrate, ali kad su shvatili o čemu se radi, dali su mi ga takvog. Tražio sam joj da mi nadoknadi štetu. Zvao sam Vitu da mi i on nadoknadi jer mi je uvalio takvu osobu, koja je moj prsten prodala za 100 evra. I klošar je gospodin u odnosu na lopova. To je brilijant, unikat, i ta čistoća mu daje još veću vrednost, a ona ga je uvalila za 10.000 dinara. Ološ jedan koji mi je upropastio i dan i život i sve - zaključuje None, koji tvrdi da će joj kad-tad naplatiti štetu.

foto: Kurir

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track