BIVŠEG FUDBALERA TUŽI ZA 27.000 EVRA ZA ALIMENTACIJU: Kežman poslao BIVŠU LJUBAVNICU da svedoči protiv njegove BIVŠE ŽENE!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Da li je ovo realno?!

BIVŠEG FUDBALERA TUŽI ZA 27.000 EVRA ZA ALIMENTACIJU: Kežman poslao BIVŠU LJUBAVNICU da svedoči protiv njegove BIVŠE ŽENE!

Stars -

Mateja Kežman jutros nije prisustvovao ročištu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela bivša supruga Emilija Kežman, jer, kako ona tvrdi, više od dve godine nije platio alimentaciju za njihovo troje dece i duguje im 27.000 evra.

foto: Marina Lopičić

Pošto je bilo zakazano saslušanje svedoka, proslavljeni fudbaler nije bio u obavezi da sedi u sudnici, ali je kao svog glavnog svedoka poslao bivšu ljubavnicu Mariju Perković, koja mu je pre pet godina rodila sina Filimona tokom njegove brakorazvodne parnice sa prvom zvaničnom suprugom.

Kako saznajemo, Perkovićeva je branila Mateju i za njega imala samo reči hvale.

- Marija nijednu ružnu reč nije rekla o ocu njenog sina. Šta više, dizala ga je u nebesa i hvalila da je divan i brižan otac, te da Filimon nijednog trenutka ne oseća nedostatak njegove ljubavi i novca. Ona je tvrdila da on redovno isplaćuje alimentaciju za njegovo četvrto dete i da nikada nije imala problema oko toga, a redovno se dešava da Kežan pruža i više nego što bi trebalo i što je dogovoreno - otkriva naš izvor.

foto: Vladimir Šporčić

Ovaj govor nije se dopao Emiliji,pa je u njenu korist dao iskozan jedan prijatelj, koji navodno ima sve dokaze da je Matejina prva zvanična supruga u pravu.

Emilija inače ne brani Mateji da viđa njihovo troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, iako oni nemaju komunikaciju.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track