MAJA BEROVIĆ: Još nisam spremna za bebu
Foto: Damir Dervišagić

intervju

MAJA BEROVIĆ: Još nisam spremna za bebu

Stars -

Popularna pevačica Maja Berović održala je konferenciju za medije povodom koncerta koji će održati u Štark areni 2. novembra i tom prilikom istakla koliko je srećna što je ostvarila svoje snove. Društvo joj je pravio i suprug Alen, kao i saradnici.

"Pa, bila je očekivana Arena, moram priznati. Sve ove godine sam radila, pa sam sve to prizivala. Šta da kažem, jako sam srećna zbog toga, to je velika stvar za mene, kao što je za svakog umetnika ", istakla je pevačica.

Maja je bila raspoložena da porazgovara sa nama, a mi vam prenosimo intervju sa jednom od najpopularnijih pevačica na našoj estradi. Za Kurir je otkrila da li će se uskoro ostvariti kao majka, ali i šta sprema publici nakon koncerta.

foto: Printscreen/Instagram

Kako se osećaš pred veliki spektakl koji spremaš publici?

Osećam se sjajno, uzbuđeno i evo imamo nekih 10 dana do koncerta, primiče se polako i jedva čekam. Sve je spremno.

Hoće li biti nekih iznenađenja, neki gosti koji će s tobom deliti binu?

Hoće, biće iznenađenja. Biće i gosti, to će biti moji prijatelji iz Sarajeva Džala i Buba, kao i Stefan Dimitrijević Leon.

Pre nekoliko godina, kada si počinjala karijeru, bila si u nekom drugačijem žanru, sada si promenila fazon. Šta te je navelo da postaneš Maja kakvu svi danas znamo?

Mislim da se čovek iz godine u godinu menja, prosto vreme vas tera da se menjate. Ja sam neko ko je od samog početka želeo da se menja i menjala sam se. Radila sam dosta na sebi i mislim da je to sasvim prirodno. Navela me je želja da budem najbolja koliko je to u mojoj moći.

Nedavno je bila priča o nekom plagiranju, sklanjali su pesmu sa Jutjuba. Reci nam istinu o tome?

Pazite, to nije nikakvo mudro slovo niti je to nekakav bauk. Svi mi kada čujemo neku dobru pesmu koja nam se svidi, uzmemo je. Što se tiče mojih pesama, o tome znaju malo više moji autori koji su radili tu pesmu. Ali mi radimo na tome, i ovih dana će pesma biti tu.

Neke tvoje kolege su se požalile da Maja Berović puni Arenu, a oni ne mogu, jedan od njih je Mile Kitić.

Mile Kitić je kao prvo moj zemljak, ja njega jako volim i poštujem, tako da imam sjajno mišljnje o njemu, on je neko ko godinama traje na estradi. Pa ne znam, nemam komentar na to. Ja sam se oduvek bavila samom sobom i ja mislim da svako ko se trudi, ko radi i ulaže, zaslužuje najbolje.

foto: Instagram screenshot

Ti si radila u tišini i odjednom si se pojavila i napravila bum na sceni. Koliko je truda uloženo?

Jako puno, 12 godina je iza mene, nekome se to čini malo, ali zaista nije malo kad radite bez ikakve podrške i bez ikakvog vetra u leđa bilo da li su u pitanju mediji ili kolege. Prosto, nikada nisam imala nikakav vetar u leđa, uvek sam bila sama u ovome. Sama sam se borila, sama sam ulagala i trudila se, i jednostavno eto danas sam ono što sam oduvek želela da budem.

Kad smo već kod podrške, suprug te je najviše podržavao i podržava, pričala si često o tome. Za tebe zaista važi da iza uspešne žene stoji muškarac koji je verovao u to.

Tako je i obrnuto je kad su muškarci u pitanju. Mislim da svaka žena koja ima sređen ljubavni život da se to na njoj itekako odražava. Posebno kad su u pitanju žene na estradi jako je bitno da uz sebe imate osobu koju volite, koja i vas voli i podržava.

Šta je ono što ti fali da kažeš kako si konačno ispunjena, je l' možda beba? Sigurno da mi nedostaje beba, to je nešto što ja želim da mi se ostvari u budućnosti, naravno kad budem spremna za to. Moram priznati da još nisam spremna, možda zato što u porodici imam mnogo male dečice i tetka sam, pa mi to ni ne nedostaje toliko. Kad budem poželela, to ću i ostvariti.

Za kraj nam reci šta se to novo sprema u tvojoj "muzičkoj kuhinji" posle koncerta?

Radiće se novi album, osmi po redu. Džala i Buba već uveliko pripremaju pesme, razmišljaju u kom pravcu treba da idemo, pa ćemo videti. To je to.

foto: Dado Djilas

Kurir. rs / Marija Trajković / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja