POTRESNO

ČEKAM DA ME POZOVE I PITA ĆALE KAKO SI, KAKO MAJKA: Harmonikaš u SUZAMA ispred bolnice moli se za Darka Lazića (KURIR TV)

Stars -

Harmonikaš Mikica Gačić, prijatelj i kolega pevača Darka Lazića, plakao je sve vreme dok je govorio o pevaču ispred KBC Zemun.

"Ništa još ne znamo. Nikakve informacije nemamo. Ne znam ništa detaljno. Treba neka operacija. Nadamo se svi da će biti. Svi pratimo i nadamo se sve najboljem. Ne znam da li ćerkica zna. Sve zavisi od Ane da li će da joj kaže. Nadam se da će naći načina da se izbori, imaće snage zbog ćerkice, roditelja svojih. Očekujem da me pozove i da pita: Ćale, gde si, kako je majka, uvek mi se tako javi. Kao roditelji smo mu", kroz suze je govorio harmonikaš.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, pevač Darko Lazić (27) i dalje je u kritičnom stanju posle teške saobraćajne nesreće koju je u ponedeljak ujutru doživeo kod Pećinaca.

Kako saznajemo, Lazić je danas operisan, prebačen u šok sobu, ali se još ne zna u kakvom je zdravstvenom stanju. U toku jučešnjeg dana zdravstveno stanje pogoršalo jer je imao problema s plućima i bubrezima. Pevač je prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživeo i teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track