ISTA SUDBINA DVA BRATA LAZIĆA: I Dragan je učestvovao u Zvezdama Granda, i preživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću! (FOTO)
Foto: Printscreen You Tube

saznajemo

ISTA SUDBINA DVA BRATA LAZIĆA: I Dragan je učestvovao u Zvezdama Granda, i preživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću! (FOTO)

Stars -

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a samo nekoliko godina ranije, njegovom bratu se desila slična situacija. Darko je pobedio u "Zvezdama granda", a njegov brat se okušao u istom takmičenju.

Darko i Dragan Lazić dele istu sudbinu, a po životnim situacijama koje im se događaju, nesumnjivo je da im se podudaraju kako lepe, tako i teške situacije.

Dragan Lazić je rođeni Darkov brat, koji je krenuo istim stopama, pokušavajući da se oproba u muzici, iako je samo 5 meseci pre toga pevao, za razliku od brata, koji je pevao od malena. Međutim, teško je bilo dostići Darkovu ogromnu popularnost.

foto: Printscreen You Tube

Dragan je pre nešto više od 2 godine doživeo saobraćajnu nesreću kod Šimanovaca, pa je završio u Urgentnom centru.

Iako se ne viđaju često u javnosti, njih dvojica su jako vezani.

foto: Printscreen Instagram

Dragan je takođe bio učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2013.godine, a Darko ga je savetovao kako da se ponaša da bi doživeo uspeh:

Tačno je da će se moj Dragan takmičiti u "Zvezdama Granda". Peva lepo, ali se time bavi tek pet meseci. Malo kasno, s obzirom na to da ja odmalena volim da pevam. Savetovao sam ga šta bi trebalo da peva, kako da se ponaša, kakve pesme da bira i još mnogo toga. Njemu je sad praksa najpotrebnija, i to mora da mu postane navika", a onda je dodao: "Vodio sam ga nekoliko puta na moje nastupe i zna kako sve to izgleda. Tu sam da mu pomognem za sve što treba i da ga podržim. Jedino što nikad ne bih mogao da pozovem Sašu Popovića i da urgiram za brata. Njega narod treba da zavoli da bi uspeo u životu", rekao je Darko za Kurir.

Podsetimo, Darko je odneo ubedljivu pobedu 2009. godine i postao miljenik publike, kada je dobio blizu 400.00 glasova.

foto: Printscreen You Tube

Darkov brat Dragan venčao se 2017. godine.

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja