SKANDAL! DARA BUBAMARA SRAMNO VREĐALA: Vlado Georgiev je SMRAD OD ČOVEKA! Bio je mali, obični tonac! A onda upetljala i Natašu Bekvalac (VIDEO)
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

ŠOK INTERVJU

SKANDAL! DARA BUBAMARA SRAMNO VREĐALA: Vlado Georgiev je SMRAD OD ČOVEKA! Bio je mali, obični tonac! A onda upetljala i Natašu Bekvalac (VIDEO)

Stars -

Dara Bubamara bez dlake na jeziku oplela je po Vladi Georievu.

Naime, komentarisala je činjenicu da su na njenim pesmama u prošlosti radili brojni pop kantautori, između ostalih Ana Stanić i Vlado Georgiev. Sa Anom je u dobrim odnosima, kao i sa Rastom, Cvijom i mnogim mladim reperima koje je otkrila tokom svoje dugogodišnje karijere. Jedino sa kim ne razgovara je Vlado Georgiev.

Njihov sukob datira otkako je Georgiev žirirao u TLZP-u u kom je Dara učestvovala, kada je za nju imao mnogo toga ružnog da kaže.

“Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgijeva koji je smrad od čoveka. On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom”, rekla je Dara u Ekskluzivno.

Georgiev se, navodno, ograđivao i od saradnje sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, kojoj je radio na prvom albumu “Ne brini”, pa je Dara dodala: “Pa naravno, kad ga ni ona ni ja nismo fermale dva posto”.

Podetimo, Vlado je Daru Bubamaru nazvao prasencetom.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track