ŽENA VLADA GEORGIEVA SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI, ALI IMA NEŠTO ŠTO DRUGE NEMAJU: Lepa Milica je 15 godina MLAĐA OD NJEGA, a uspela je da mu zarobi srce! I to zauvek! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

novi detalji

ŽENA VLADA GEORGIEVA SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI, ALI IMA NEŠTO ŠTO DRUGE NEMAJU: Lepa Milica je 15 godina MLAĐA OD NJEGA, a uspela je da mu zarobi srce! I to zauvek! (FOTO)

Stars -

Ljubavna priča između kompozitora i pevača Vlade Georgijeva i njegove nevenčane supruge Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pesmu “Iskreno” pre četiri godine.

Upoznali su se krajem 2013. godine na kastingu za njegov spot za pesmu “Iskreno” i ubrzo su otpočeli vezu, a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu.

Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom.

Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, "večiti neženja" koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio.

foto: Dragan Kadić

Vlado se kleo u momački život i, iako nikad nije bio bez devojke, nije hteo da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve se to promenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pevača za medije.

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao "lažnu" svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran na Košutnjaku, a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli "ne". Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu.

foto: Printscreen You Tube

Georgiev i Milica su 10. septembra dobili ćerku Sofiju. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda. O ljubavi sa Milicom jednom prilikom je izjavio:

"Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo "lonac i poklopac". Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa na dalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno", izjavio je jednom prilikom pevač i otkrio da li je svoj život promenio od trenutka kada je u njihov svet došla Sofija.

foto: Dragan Kadić

"Životni stil promenim, pa ga vratim na staro, ponovo promenim i opet vrati. Ne spadam u roditelje koji "bleje" kod kuće zato što imaju decu, naprotiv. Pokušavam da živim po starom, a da u ovoj novoj priči, koju imam, nikome ništa ne zafali. To je ozbiljna borba, koja me je navela da dodatno cenim sve ljude koji imaju decu, uključujući i moje roditelje. Odgajanje dece je veliki posao, pogotovo u ovo vreme koje je najluđe", iskren je bio Georgiev. Nekoliko meseci nakon ovog intervju u javnost je objavljeno da Milica čeka drugo dete.

Posle devet meseci usledio je porođaj, a pevač je čitavo veče proveo ispred porodilišta isčekivajući da Milica na svet donese Elenu. Ponosan tata nije mogao da sakrije oduševljenje.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Blic / Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track