DARKO LAZIĆ USPEO DA ISTRPI NAJGORE, SADA SLEDI JOŠ JEDNA OPERACIJA: Oporavak će biti težak i dug!
Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

LEČENJE ĆE TRAJATI

DARKO LAZIĆ USPEO DA ISTRPI NAJGORE, SADA SLEDI JOŠ JEDNA OPERACIJA: Oporavak će biti težak i dug!

Stars -

Darko Lazić je nakon stravične saobraćajne nesreće u blizini rodnog mesta po primejmu u KBC Zemun bio u veštačkoj komi, iz koje su ga lekari izveli posle šest dana agonije i lavovske borbe za život.

foto: Damir Dervišagić

Pevaču je ovo deveti dan u bolnici i, iako je stanje stabilno, lečenje će, kako se navodi, još dugo trajati. Trnutno je budan i svestan, a jedan je susret za njega bio posebno emotivan. Naime, prva osoba koju je video pošto se probudio bila je Ana Sević, njegova bivša supruga. Inače, lekari su uvereni da će uspeti da saniraju sve povrede, te su odlučili i da mu ne daju nikakve lekove za umirenje i uspavljivanje.

Prema najnovijim informacijama, kako se navodi, pred Darkom je sada još jedna operacija, nakon vađenja slezine, kako je lekarski tim zaustavio unutrašnje krvarenje. Ta operacija trajala je skoro dva sata.

"Pazite, pomaka evidentno ima i nadamo se da će ih biti još, ali svima treba da bude jasno da će njegovo lečenje dugo trajati, neće on skoro iz bolnice. Sada nije u veštačkoj komi, svestan je, pomalo komunicira sa medicinskim osobljem, ali mu se savetuje da se ne napreže, da se ne bi umarao. Njemu treba još dosta snage i, na svu sreću, reč je o mladom čoveku, pa je njegovo telo i organizam uspelo da istrpi ono najgore", rekao je dobro obavešteni izvor za Pink, pa dodao da je za sledeći korak neophodno da se ispune svi uslovi, odnosno da pevač bude dovoljno jak da sve podnese kako treba: "Što se toga tiče, ja tu ne bih spekulisao. Izvesno je da će oporavak biti težak i dug, da bi u neko dogledno vreme trebalo da operiše butnu kost, ali čeka se odgovarajući trenutak. Čim se steknu svi neophodni uslovi, i to će biti urađeno".

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Pevač je prošlog utorka u ranim jutarnjim satima doživeo saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca, kada je usled neprilagođene brzine, te nemogućnosti da zakoči, sleteo BMW sa puta.

Tom prilikom zadobio je teške telesne povrede, hematom na glavi, pukla mu je butna kost, kao i karlica, polomljeno mu je devet rebara, kao i jagodična kost. Lekari su sumnjali da je rebro probušilo i plućno krilo zbog čega je nekoliko puta išao na rendgen. Konstatovana mu je politrauma sa multiroganskim povredama, što je najteže moguće stanje organizma. Izazvana mu je veštačka koma.

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja