Najnovije vesti

MI SMO ODUVEK BILE RIVALKE! SLAĐA DELIBAŠIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA ANABELOM: Evo šta misli o Luninom vaspitanju!
Foto: Damir Dervišagić

počela da priča

MI SMO ODUVEK BILE RIVALKE! SLAĐA DELIBAŠIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA ANABELOM: Evo šta misli o Luninom vaspitanju!

Stars

Slađa Delibašić nekadašnja članica grupe "Đogani", otvorila je dušu o odnosu sa Anabelom Atijas, a istakla je kako njih dve nemaju previše dodirnih tačaka.

 

"Mi smo se družile jako malo. Naša deca ao su se videla 5 puta sa njenom decom. Verujte mi. Nije za pohvalu, ali tako je. Još dok smo bili u grupi, dok smo Đole i ja bili muž i žena, i kad su oni bili u braku, uvek smo bili neki rivali. Da li su oni bolji od nas ili nisu bolji od nas. Stalno je tu nešto postojalo. Mi smo okej, ja nju volim da vidim i volim da popričam sa njom, ali mi se ne družimo, mi nikada ne pijemo kafe. Bila je to nekada familija sada ne.", rekla je Slađa iskreno. 

foto: Printscreen/Instagram

Mnogi su komentarisali nju da je pala kao majka pošto je branila Luninu vezu sa oženjenim čovekom, pa je Slađa imala šta da kaže i na ovu temu:

 

"Svaka majka je majka svom detetu i u svojoj kući. I ta majka vaspitava svoje dete. Vi znate kakvi smo Đole i ja roditelji, i kakva su naša deca. Ja sam svoju ćerku do 17. godine vozila u školu i svaki dan je bilo nemojte ovo, pazite se društva, pazite se ovoga, pazite se onoga". 

foto: Pritnscreen You Tube

Kurir.rs, Blic / Foto:Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...