DRAGAN KOJIĆ KEBA OTKRIVA PRODIČNE TAJNE: Severinin sin me zove lažni deda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

INTERVJU

DRAGAN KOJIĆ KEBA OTKRIVA PRODIČNE TAJNE: Severinin sin me zove lažni deda! (FOTO)

Stars -

Dragan Kojić Keba ove godine obeležava 30 godina karijere, u toku kojih je postigao mnogo, ali jedna velika želja do sada mu je bila neostvarena. Dugo je, naime, maštao da održi koncert u Sava centru, a to će konačno i uraditi.

foto: Kurir

- Sećam se kada je sagrađen Sava centar, i dan-danas ostala mi je neostvarena želja koju ću ispuniti na pravi način 4. decembra. To je predivan ambijent i ima neku posebnu magiju i umetničku crtu koju ja osećam. Siguran sam da ću se snaći kao riba u vodi - kaže Keba na početku razgovora za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Zašto je slogan koncerta "Bre gidi džanum"?

foto: Damir Dervišagić

- Bez obzira na to što sam snimio novu pesmu "Na tebe sam slab", koju ću izvesti premijerno, lično sam napisao "Bre gidi džanum" i mislim da je najmagičniji naslov od svih mojih hitova.

Otpevao si pesme na mnogim stranim jezicima. Možemo li i strance da očekujemo na tvom spektaklu?

foto: Zorana Jevtić

- Pevao sam na romskom, rumunskom, bugarskom, grčkom i makedonskom jeziku. Pesme su postale popularne u tim državama, a imam saznanja da će mnogi odatle i doći.

Hoće li i snajka Severina doći na koncert?

foto: Printscreen Instagram

- Najbolje da neće (smeh). Biće prisutna, a u kom svojstvu, neka za sada ostane tajna. Ne treba mi nikakav reklamni trik što se toga tiče, ali jednostavno, mi smo porodica i očekuje se da ona dođe.

Kakav odnos imaš s njom?

foto: Aleksandar Jovanović

- Otkako su se Igor i ona uzeli, doživljavam je kao člana porodice. Gledam je kao svoju ćerku Natašu. Zanimljivo je da o Severini skoro ništa nisam znao do pre tri godine. Čuo sam samo za njeno ime i pesmu "Ja samo pjevam". Sad tu numeru uvek izvodim, iako sam naučio i sve druge. I ona zna svaku moju.

Priželjkuješ li unuče?

foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

- Siguran sam da će bog Severini i Igoru dati da imaju i zajedničko dete, a njenog sina prihvatamo kao svog. On mene najviše voli.

Čime si to zaslužio?

foto: Privatna arhiva

- Ja njemu kažem: Ja sam tvoj lažni deda! Sviđa mu se to "lažni deda", iako me voli kao pravog. To ne može da se opiše rečima, ta ljubav se vidi u pogledima.

Koliko ti znači podrška supruge Olje i kako ste uspeli da sačuvate ljubav uprkos problemima i trzavicama?

foto: Printscreen Kurir Tv

- Uvek u životu postoji jedna ljubav koja traje bez obzira na sve vetrove, oluje, brodolome... Ako postoji idealna žena, a ne postoji, Olja je najbliža.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.r/Marija Dejanović/ Foto:

Dobro se pozicionirao Ja sam u gradu, a Saša i Brena na selu!

foto: Printskrin

Nalaziš se između dve vatre, Popovića i Živojinovića. Kakvi su vaši komšijski odnosi?

foto: Printscreen Kurir Tv, Ana Paunković

- Ja živim u gradu, a oni u selu. Moja kuća je u glavnoj ulici, oni su na periferiji (smeh). Ja sam na prvoj liniji, kod semafora. Tu me uvek čekaju novinari i paparaci, a kada oni krenu u napad, poželim da sam na selu (smeh). Dok sam živeo u Loznici, a svaki dan sam tamo duhom, bila mi je ideja da uspem u mojoj profesiji. Moj san je bio da, ako zaslužim svojim grlom i pesmom, živim u nekoj glavnoj ulici u Beogradu. To mi se i desilo, i zato kažem: Hvala bogu i narodu!

Zakleti delija Prepevao sam pesmu zbog Pavkova

foto: Pritnscreen

Na utakmici Zvezda-Liverpul bio si glavni na tribinama Marakane? - Srećan sam, kao svaki zvezdaš, zbog velikog uspeha protiv Liverpula. Posebno sam naklonjen Milanu Borjanu, koji je nekada sa mojim Igorom branio u jednom klubu, Vujadinu Saviću, koji je zvezdina talija, i naravno Milanu Pavkovu. Zato sam prepevao svoj stari hit "Plavo oko plakalo je": "Dva je gola Pavkov dao/ niko za strah nije znao/ Marakanom košava duva/ Zvezda naša, bog nas čuva!"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track