SPAJAJU SE POSLE 27 GODINA: Vendi i Šešelj ponovo zajedno
Foto: Printscreen, Marina Lopičić

Hit

SPAJAJU SE POSLE 27 GODINA: Vendi i Šešelj ponovo zajedno

Stars -

Vojislav Šešelj i Vesna Vukelić Vendi uskoro bi u tandemu mogli da vode emisiju u sklopu rijalitija "Parovi", saznaje Kurir. Produkcija televizije Hepi razmišlja da lideru radikala i pevačici ponudi da zajedničkim snagama vode i uređuje posebnu emisiju koja bi se bavila isključivo rijaliti učesnicima.

foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

S obzirom na to da je Vendi od juče zvanično postala voditeljka "Kafice" u "Parovima", a Šešelj već neko vreme svake subote ima svoj termin tokom kojeg razgovara sa takmičarima u luksuznoj vili, bilo je očekivano da će producenti želeti da spoje ovo dvoje bivših ljubavnika. - O tome još nismo razgovarali s njima, ali ta ideja se rodila pre nekoliko dana, kada smo konačno znali da se Vendi priključuje našem timu. Nismo sigurni u kakvom su oni sada odnosu, ali doskoro su jedno o drugom u medijima govorili u superlativu, pa verovatno neće biti razloga da odbiju našu ponudu - kaže naš izvor s Hepija.

foto: Damir Dervišagić

Vukelićeva nije odgovorila na naše pitanje da li bi volela da posle 27 godina ponovo bude sa Šešeljem, makar samo pred kamerama, dok je lider radikala dao neprecizan komentar. - Da li bih voleo da vodim emisiju s Vesnom? Mislim da vam je pitanje besmisleno - kratko je rekao on.

I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track