NIKO NIJE VEROVAO DA ĆE JOKSIMOVIĆ DA URADI OVAKO NEŠTO: Otac četvoro dece otkrio PORODIČNU TAJNU!
Foto: Marina Lopičić

PROGOVORIO

NIKO NIJE VEROVAO DA ĆE JOKSIMOVIĆ DA URADI OVAKO NEŠTO: Otac četvoro dece otkrio PORODIČNU TAJNU!

Stars -

Željko Joksimović ističe da mu je supruga Jovana ogromna podrška, najviše zbog toga što ga razume kao muzičara, umetnika. Rođenje bliznakinja Srne i Ane samo je ulepšao njihov život, a kako je ujedno i postao otac četvoro dece njihovim rođenjem smatra to za pravo bogatstvo.

Željko iz prvog braka ima ćerku Minu.

foto: Damir Dervišagić

Pevač svoju provatnost uglavnom krije od očiju javnosti, ali ovoga puta rešio je da ispriča koliko je srećan i ponosan čovek.

"(Jovana) me razume kao muzičara i umetnika, hrabri me i bodri i daje mi jednu ogromnu slobodu zbog koje mogu da stvaram bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga srećan i zahvalan", kaže Željko.

foto: Damir Dervišagić

Par je nedavno proslavio prvi rođendan naslednica.

"Naš se život njihovim rođenjem promenio nabolje, imam malo manje sna i nebrojano mnogo pluseva koje su nam Ana i Srna donele i verujte mi da je pravo bogatstvo biti otac četvoro dece".

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić

Sin Kosta je, kako kaže, od samog početka uključen u odrastanje sestara.

"Kosta je od početka uključen u odrastanje svojih sestara, veoma je razuman i shvata koliko nam je potrebna njegova pomoć. Nema tu nikakvog rivaliteta, on se nekada ponaša kao stariji brat, a nekad kao tata bebama, jer traži disciplinu od njih i uči ih nekim stvarima koje su u tom trenutku veoma važne za njega, tako da nema ljubomore i zbog toga sam jako srećan".

foto: Luka Pilipović

Kurir.rs/Azra/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track