NIJE OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO

OVO JE BIVŠI DEČKO MANEKENKE KOJA SE UBILA: Marija je godinama bila u TURBULENTNOJ vezi sa Aleksandrom, a njihova poslednja zajednička fotografija će vas RASPLAKATI (VIDEO)

Stars -

Manekenka i TV lice Marija Ćurčić (25), ćerka novinarke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića, izvršila samoubistvo, ali nije ostavila oproštajno pismo i niko ne može da pretpostavi koji je razlog što je nesrećna devojka digla ruku na sebe.

Navodno, prema rečima prijatelja, Marija je nedavno raskinula dugu vezu.

"Ona je godinama zabavljala s jednim momkom, bila je to turbulentna veza. Pošto nije imala drugih problema, možda je to bilo presudno da se odluči na ovakav korak, jer se teško nosila s raskidom", rekao je blizak prijatelj manekenke.

Manekenka i njen bivši dečko Aleksandar bili u vezi nešto manje od dve godine i da je Marija nakon raskida upala u depresiju, zbog čega su se rastali.

Marija i Aleksandar su se bavili klabingom, kako su se i upoznali, a o velikoj ljubavi mladog para svedoče fotografije objavljene na njegovom Instagram profilu. Na fotografijama deluju veoma srećno. Njihova poslednja zajednička fotografija koju je Aleksandar postavio rasplakaće mnoge.

Love fest ?

Објава коју дели Mr. Everything (@raicevicalex) дана

Kurir.rs/Pink/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track