MARIJA SE UBILA ZBOG LJUBAVI? Manekenka koja je samoubistvom šokirala sve nedavno raskinula burnu vezu! Prijatelji otkrili da je teško podnosila raskid
Foto: Pritnscreen

tajnu ponela sa sobom

MARIJA SE UBILA ZBOG LJUBAVI? Manekenka koja je samoubistvom šokirala sve nedavno raskinula burnu vezu! Prijatelji otkrili da je teško podnosila raskid

Crna Hronika -

Voditeljka i manekenka Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedelju uveče u stanu u Ulici dr Aleksandra Kostića. Kako saznajemo, Marija se obesila posle snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronadinjom, koji je pre nekoliko dana boravio u Srbiji.

I dok su svi u šoku jer je nasmejana i vedra devojka odlučila da sebi oduzme život, njeni prijatelji su otkrili da je nedavno raskinula dugu vezu.

- Ona se godinama zabavljala s jednim momkom, bila je to turbulentna veza. Pošto nije imala drugih problema, možda je to bilo presudno da se odluči na ovakav korak, jer se teško nosila s raskidom - rekao je blizak prijatelj manekenke.

Ipak, kako oproštajno pismo nije ostavila, ostaje pitanje šta je navelo na ovakav potez.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, Marija je samo nedelju dana pre samoubistva s jednom turističkom agencijom bila na putovanju u Rumuniji.

- Putovala je u Brašov za Noć veštica i svako ko ju je upoznao mogao je da primeti da je prijatna i vesela. Igrala je i veselila se na žurkama, obilazila dvorce i sve vreme pričala o novim putovanjima koje planira - ispričali su ljudi koji su putovali u Rumuniju sa Ćurčičevom.

- Imala si previše ljubavi za ovaj grad, ali on nije za tebe! Srešćemo se opet - ovom porukom oprostili su se prijatelji od Marije.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track