SAMO U TRAVELLAND-U: Senzacionalni popusti na grčke hotele i do 54%! akcija traje do 17.11.2018!
Foto: Promo

SAMO U TRAVELLAND-U: Senzacionalni popusti na grčke hotele i do 54%! akcija traje do 17.11.2018!

Stars -

Ako svoj letnji odmor planirate na vreme, onda je ovo prava prilika za vas. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u radu sa zadovoljnim klijentima, turistička agencija „Travelland“ vam može pomoći u izboru idealne destinacije za vaš letnji odmor. Uz specijalne ponude, koje traju do 17.11., očekuju vas i do 54% snižene cene!

foto: Promo
foto: Promo

Sitonija, drugi prst Halkidikija, velikom broju posetilaca predstavlja najomiljeniju destinaciju za letovanje. Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu. Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, u okviru kompleksa, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Sve one koji požele da predstojeće leto provedu u ovom velelepnom kompleksu očekuje i do neverovatnih 50% popusta u Meliton hotelu i do 48% u hotelu Sithonia!

foto: Promo
foto: Promo

Luksuzni hotel Cronwell Sermilia sa 5 zvezdica, smešten je na prelepoj peščanoj plaži u mestu Psakoudija na Sitoniji, na oko 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom.

foto: Promo
foto: Promo

Sve sobe su prostrane, klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, mini bar, sef i fen za kosu. Ovaj hotel je idealan za kvalitetan porodičan odmor. Za uplate do 17.11. možete ostvariti i do 37% popusta.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

U Olimpskoj regiji „Travlland“ preporučuje da posetite luksuzni hotel Cronwell Platamon, resort sa 5 zvezdica. Smešten je u naselju Platamon, u podnožju Olimpa. Prelepo okruženje koje predstavlja spoj mora i planine idealno je za porodice sa decom zbog prijatne klime. Bogatstvo sadržaja i visokokvalitetna usluga omogućavaju prijatan i opušten odmor svih gostiju. Za ovaj hotel je aktuelan popust od 37%.

foto: Promo
foto: Promo

U letovalištu Hanioti izdvaja se prelepi hotel Grand Otel sa 4 zvezdice. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom, restoranom i barovima. Hotel pruža kvalitetnu uslugu, a gostima na raspolaganju stoji veliki broj raznovrsnih sadržaja. U Haniotiju je, naoko 350m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria 2*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okvirukoje se nalazi i mali bazen. Gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane oko bazena. Između naselja Kriopigi i Kalitea ušuškan je hotel Pashos 3*. Od prelepe plaže sa belim peskom udaljen je svega 250 m.

foto: Promo

U hotelu se nalaze kafe bar i bazen sa prostranom terasom i preleom baštom, a iz svake lepo uređene sobe pruža se pogled na more. Ove idilične oaze mira nude savršenu priliku za bekstvo iz svakodnevnih gradskih gužvi, a ako poželite da se narednog leta opustite u nekom simpatičnih hotela očekuju vas i do čak 54% snižene cene na uplate do 17. novembra!

foto: Promo
foto: Promo

Severozapadno od Neos Marmarasa, nalazi se šarmantno naselje Nikiti, gde se ističu neki od neverovatno lepih hotela. Iz kategorije 5 zvezdica izdvaja se Athena Pallas Village. Smešten je na Elia plaži u prijatnom okruženju i pruža visok nivo usluge koji može zadovoljiti svakog gosta omogućavajući im udoban i jedinstven boravak. Sa po tri zvezdice izdvajaju se Lilly Ann Beach, Lilly Ann Village i Elea Village, manji hoteli, ali opremljeni sasvim zadovoljavajuće, najpogodniji za opuštanje i odmor od buke i velikih gužvi. Savršeni kutak za odmor, uz „Travelland-ove“ možete potražiti u nekom od pomenutih hotela, a za uplate do 17.11. možete ostvariti i do 27% popusta. Deset noći za dvoje odraslih i jedno dete do 12 godina u hotelu Lilly Ann Village je po ceni već od 479€, u hotelu Lilly Ann Beach već od 550€, a u hotelu Elea Village 572€!

foto: Promo
foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foito:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track