USRED SREDE Dugonogi spopada mladu maserku

ABRONOŠA

USRED SREDE Dugonogi spopada mladu maserku

Stars -

Dragi moji, evo me opet. Bila sam vredna proteklih dana, prikupljala pričice koje jedva čekam da vam prenesem. Pa da počnemo jer znam da ste nestrpljivi da vam kažem šta sam sve saznala.

Prva osoba o kojoj vam danas pišem je jedan popularni glumac koji je u godinama, a zvaćemo ga Dugonogi. On je godinama na sceni, poznat po mnogim ulogama, ali o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo. Glumac ima problem sa kičmom, pa mu je preporučeno da odlazi na masaže, međutim, njemu se u početku ta ideja nije dopala. Jedva su ga ubedili da proba, a sada ne mogu da ga izvuku iz salona. Toliko je često tamo da se njegovi prijatelji čude što je toliko zapeo za masiranje. Razlog je što se veoma zaljubio u maserku koja može da mu bude ćerka. Ona ima oko 25 godina. On svakodnevno flertuje sa njom, tražio joj je broj telefona, ali devojka ne želi ništa sa njim jer je razlika u godinama velika. Odbijala je nekoliko puta njegov poziv za kafu, ali on ne odustaje. Cura već razmišlja da promeni salon jer ne želi da se ubeđuje sa matorcima.

Druga priča tiče se jedne naše voditeljke koju ćemo zvati Učiteljica. Ona je već dugo u poslu, ima dovoljno prihoda da živi lagodnim životom, ali nema sreće u ljubavi. Kažu da joj je baš teško da nađe partnera za duže staze, ali niko ne zna koji je razlog zbog čega njene veze brzo pucaju. Ali, kako mi je rekla jedna ptičica, ona se sada ozbiljno zaljubila. I to u jednog biznismena koji je izuzetno popularan među ženama. A kako i ne bi bio kad je mlad, lep, zgodan, uspešan, bogat... Kažu mi mnoge moje abronošice da je dobar plen. E, Učiteljica se sada svim snagama trudi da ga osvoji. Zove ga, piše mu, šalje mu svoje slike, ali on nije zainteresovan. Uljudno joj se javi, priča sa njom, odgovori joj na poruke, ali je postavio granicu koju neće da pređe. On, kako sam čula, ne želi da bude s poznatim ženama. Imao je pre nekoliko godina jedno takvo iskustvo i opekao se. Tada je rekao nikad više. Učiteljici je to jasno stavio do znanja, ali ona ne gubi nadu pa je nastavila da ga zove. Uporna je, ali se on ne da, a kako su mi rekli, Učiteljica je naišla na tvrd orah kojeg neće slomiti.

Društvo, to bi bilo sve za ovu sredu, čitamo se i sledeće. Ljubim vas.

Kurir.rs / Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track