PRVO JU JE MUVAO, A SAD SE UZVEZDIO! ANĐELINA OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA LAKIĆEM: Ne prepoznajem ga! Fuj! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

NEMA ŠTA DA KRIJE

PRVO JU JE MUVAO, A SAD SE UZVEZDIO! ANĐELINA OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA LAKIĆEM: Ne prepoznajem ga! Fuj! (FOTO)

Rijaliti -

Anđelina Marjanović poznaje Nikolu Lakića i van rijalitija. Kako je po ulasku otkrila njena sestra Ksenija, njih dvoje se druže, a ona je jedno vreme bila i Nikolina simpatija. Poznajući ga, tvdi da je njegova veza sa Cokom lažna, a Anđelina ga više, kako kaže, i ne prepoznaje.

"Sa Lakićem nisam ni u kakvom odnosu. To mi se ne dopada, jer znam kakav je naš odnos bio vani. Ovde u ovoj luksuznoj vili Nikolu Lakića ne mogu da prepoznam. Fuj!" prokomentarisala je ona, koja gradi sve prisniji odnos sa Đorđem Tomićem.

"Veoma mi je drago što gledaocim simpatišu moj i Đoletov odnos. Nije mi strana Đoletova izjava (da mu se ona dopada). Verovatno bih lagala kada bih rekla da ne postoji simpatisanje. Kao što sam jednom prilikom izjavila, trenutno nisam raspoložena za nešto više".

foto: Happy screenshot

Sukob koji je imala sa Ivaniom i Milijem ne janjava. Svakodnevno jedni druge čašćavaju uvredama, a evo koji je pravi razlog za to:

"Na ovo pitanje bi vam Ivania i Mili bolje odgovorili. Ni Ivaniju a ni Milija nisam prva uzimala u usta, već samo ne dozvoljavam na sebe i moram uzvratiti. Devojka verovatno ima kompleks niže vrste, pa joj smeta moja pojava, jer ne vidim nijedan drugi razlog za bilo kakvom prozivkom".

O Coki, posle nekoliko dana provedenih u rijalitiju, nije drastično promenila mišljenje.

"Poprilično brzo nam je prošlo ovih 5 dana. Mišljenje o Aleksandri Tasić mi je da je nevaspitana i da joj je jezik brži od pameti. Pada pod uticaj svog momka, što znači da nije svoja i nema svoje "ja". Po mom mišljenju, Dina igra prljavu igru", dodala je ona.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track