LEPA HRVATICA BORISA NOVKOVIĆA U PETOM MESECU TRUDNOĆE! Posle 3 propala braka pronašao sreću sa njom: Sve smo ISPLANIRALI!
Foto: Marina Lopičić

NIJE IZNENAĐEN

LEPA HRVATICA BORISA NOVKOVIĆA U PETOM MESECU TRUDNOĆE! Posle 3 propala braka pronašao sreću sa njom: Sve smo ISPLANIRALI!

Stars -

Boris Novković iznenadio je mnoge kada se pročulo da će po treći put postati otac, ali on i njegova draga, dvadesetpetogodišnja Iris Volf, bili su i te kako spremni na to. Šta više, par je trudnoću planirao.

"Presrećni smo! Lepa vest da čekamo dete nije nas zatekla, želeli smo to. Bila je to ljubav na prvi pogled, na zadnji pogled, na uvek i zauvek", rekao je Boris, koji pol bebe zajedno sa izabranicom čuva u tajnosti.

Inače, Boris je bio u vezi sa balerinom Anom Hanić neposredno nakon što se razveo od Ines Katić. Od nje se razveo u jesen protekle godine, posle samo nekoliko meseci braka. Takođe, pevač je bio u braku sa Bojanom Gregorić Vejzović i Lucijom Matić, sa kojom ima dva sina Nou i Bona. Dok je Lucija čekala drugo dete Boris je otpočeo vezu sa slikarkom Ivom Višošević, zbog koje se razveo od tadašnje supruge.

Kurir.rs/Story.hr/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja