SKANDALOZNI INTERVJU LJUBE PANTOVIĆ: Karađorđe izgleda kao stari LEŠ, Aleksandra se blamira, a evo koliko KOŠTA Davidova majka!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

ŠOK

SKANDALOZNI INTERVJU LJUBE PANTOVIĆ: Karađorđe izgleda kao stari LEŠ, Aleksandra se blamira, a evo koliko KOŠTA Davidova majka!

Stars -

Ljuba Pantović razočarana je reakcijama svoje ćerke Aleksandre, ali tvrdi da je veridba bivšeg muža Karađorđa i Ivane Vrbaški ne dotiče.

"Moram da se nasmejem jer je taj čovek, što se mene tiče, umro davne 2000. godine. Tako i izgleda, kao leš star nekih 18 godina. Tu ženu neću ni da komentarišem, iako je ona dala sebi za pravo da me olajava i vređa a da me u životu nije videla", rekla je Luba, pa potom prokomentarisala Aleksandrin nervni slom:

foto: Printscreen/Instagram

"Meni je sve ono bilo takva blamaža da je to strašno. Totalno je omanula sa reakcijom. Umesto da bude dama, ignoriše ili kaže srećno i hajde zdravo, ona je napravila farsu kao da joj fali daska u glavi. Samu je sebe ponizila."

Karađorđe kaže da je Aleksandra ljubomorna na njega, a Ljuba ga je surovo ocrnila.

foto: Printscreen Pink

"Pa eto od koga Aleksandri da su svi ljubomorni na nju. Genetska greška. On je jedan klošar, pi.ka i kukavica i ne postoji osoba na ovoj planeti koja može biti ljubomorna na njega. A njegova logika je svima poznata", izjavila je Ljuba.

Ivana kaže da je Aleksandra živčana i da je sve to videla od Ljube da bi skrenula pažnju na sebe, pa je Pantovićeva objasnila o čemu se radi:

"Pa mene stvarno ne zanima šta tamo neka N. N. osoba komentariše o meni. Verovatno joj treba reklama preko jakog i zvučnog imena kao što je moje, pa želi da se upiše na listu krpelja na ime Ljube Pantović. Šta drugo mogu da kažem za osobu koja me ne zna a pljuje me. O njoj nema šta da mislim jer ko je je.eno ona u mom životu?"

foto: Vladimir Šporčić

Aleksandrina ćerka Magdalena nalazi se kod Biljane Dragojević, koju poštuje više od Ljube.

"Aleksandra je nezrela iako ima 22 godine. Kod nje je izraženo samoljublje, koje povlači da vas voli samo i isključivo ako radite kako je ona zamislila. Ukoliko ne radite tako, odmah ste najgori na svetu. Ona ne ume nikako da proceni ljude, pa samim tim ni da li neko radi šta ona hoće iz koristi ili zato što je simpatiše. Tipičan primer jeste landara Biljana, koja naplaćuje ljubav 1.000 evra i priča bajke, a sad je i pljuje je po novinama. Ja sa takvima i ne mogu da se poredim", rekla je bodibilderka.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet, Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja