CECA O VELJKOVOJ I BOGDANINOJ VERIDBI: Deca su još mlada za brak!
Foto: Kurir

ljubi ga majka

CECA O VELJKOVOJ I BOGDANINOJ VERIDBI: Deca su još mlada za brak!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović podržala je ljubavni izbor svog sina Veljka Ražnatovića, koji je nedavno ozvaničio vezu sa devojkom Bogdanom Rodić. Ipak, folk zvezda smatra da je njenom nasledniku još rano za bračni život. Međutim, to ne znači da će ga ograničavati ako uskoro poželi da se oženi.

foto: Dragana Udovičić

- Nisam stroga majka, deci sam najiskreniji prijatelj. Mislim da je su oni još mladi za brak, ali ja se ne mešam u njihov emotivni odnos. Tu sam uvek da ih podržim u svemu jer znam da donose ispravne odluke, pa i u tome. Zaista ne bih ništa komentarisala po pitanju toga, Veljko je sve rekao - izjavila je Ceca i ovako odgovorila na pitanje da li se priprema svadbeno veselje u vili u Ljutice Bogdana:

- Aman, nisu im to još planovi (smeh).

Pevačica je prekjuče održala pres konferenciju u jednom restoranu na Senjaku povodom velikog koncerta koji će 1. decembra održati na Jahorini. Budući da ga je uveliko rasprodala, ona se nada fenomenalnoj zabavi koju uvek priređuje brojnoj publici.

foto: Kurir

- Srećna sam zbog nastupa na Jahorini. Mogu da vam zagarantujem toplu atmosferu kakvo god da bude vreme, pa čak kijamet i sneg. To je planina. U svakom slučaju, biće sjajan provod i odlična atmosfera - rekla je Ceca i dodala da će i ove sezone sa porodicom zimovati na Kopaoniku.

- Ne skijam, ali volim da odem na planinu. Ove zimske sezone ću najverovatnije otići sa porodicom - najavila je folk zvezda.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track