SVI JE PITAJU DA LI JE ZBOG TOGA LJUTA: Slađa Alegro otkrila detalj o svojoj ćerki koji niko nije znao!
Foto: Printscreen/YT

SREĆNA MAMA

SVI JE PITAJU DA LI JE ZBOG TOGA LJUTA: Slađa Alegro otkrila detalj o svojoj ćerki koji niko nije znao!

Stars -

Slađa Alegro povukla se sa scene pre godinu dana i otišla na trudničko bolovanje, a onda je njenu i sreću njenog supruga Zorana upotpunila ćerkica Mila. Nakon toga, Slađa se vratila na scenu, pa je pričala o detaljima iz svog života.

"Iskreno prijala mi je pauza. Rekla sam čim se budem malo umorila, ponovo ću da budem trudna. Svakako je divno biti mama. Ja sam jedna zadovoljna žena", rekla je Slađa.

foto: Printscreen/YT

Ponosna majka je istakla i da su joj se u životu napokon sve kockice složile i da sve ide svojim tokom, kao i da je bila srećna čak i kada sve nije išlo svojim tokom i kada sve nije bilo baš dobro.

"Ovo je neka druga dimenzija. Ovo je nešto novo i skroz drugačije i nekako je čisto", dodala je pevačica.

Slađa Alegro je govorila i na koga liči njena naslednica, kao i kako su izgledali prvi dani nakon što je postala majka. Takođe, pevačica je pričala i koju muziku pušta maloj Mili.

"Svi kažu da je ista tata i ja nemam ništa protiv toga. Ne smeta mi. Njen tata je moj izbor, što bih se ljutila?! Otkad je došla, od prvog dana, u kući mi joj samo puštamo muziku. I ovo, i ono, i domaću, i stranu i naše pesme", govori Slađa Alegro za "Premijeru".

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja