PROŠLA IH JE FAZA LUDOVANJA PO KLUBOVIMA: Danijela i Ognjen slobodno vreme najviše vole da provode OVAKO!
Foto: Damir Dervišagić

PORODIČNI LJUDI

PROŠLA IH JE FAZA LUDOVANJA PO KLUBOVIMA: Danijela i Ognjen slobodno vreme najviše vole da provode OVAKO!

Stars -

Manekenka i voditelj kažu da su zbog brzog načina života večeri rezervisali samo za njih dvoje i da tada obično razgovaraju odmarajući u krevetu.

Bračni par Amidžić retko možemo sresti u noćnom provodu, a kako kažu, odavno ih je prošla faza ludovnja po klubovima. Dok Danijela misli da svaka žena mora da ima izduvni ventil, Ognjen ostaje pri stavu da je provod najlepši u porodičnom domu.

"Stvarno je teško da se uskladimo i izađemo negde zajedno, sve je teže jer je tempo života sve brži. Tu je dete i obaveze oko posla koje oboje imamo, ali mora da postoji želja i da se nađe vreme za izduvnim ventilima. Kada postoji želja, onda se nađe i vreme. Mada u poslednje vreme najviše volim da legnem i zaspim oko jedanaest sati uveče", kaže Danijela, a Ognjen dodaje:

"Nama je najlepše kada možemo da uživamo kod kuće. Nakon što završimo sa obavezama, da legnemo, gledamo film i jedemo brzu hranu."

Na pitanje da li naručuju brzu hranu zato što Danijela ne kuva, voditelj staje u odbranu svoje supruge.

"Danijela fantastično kuva, čak to i kači na svoj Instagram stori. U svemu je stvarno dobra. Najviše volim njenu supu i kolačice, ali supa mi je omiljeno jelo. Tu su još sataraš, piletina i musaka", kaže Ognjen, a ona se nadovezuje:

foto: Filip Plavčić

"Orijentišem se na one jednostavne i proverene recepte, da žene koje žive u ovom brzom vremenu mogu sebi da priušte predah i spreme nešto lako i brzo, a da bude ukusno i lepo."

Iako je Danijela dugo u modnom svetu, suprugu ne deli savete kako da se obuče. Iako se ona, kako kaže, za crveni tepih spremi za pet minuta, njemu je potrebno mnogo više.

"Ja dve nedelje unapred izaberem šta ću obući za neki događaj i onda samo pred odlazak to veče spojim poslednje kockice", kaže Ognjen, a Danijela objašnjava da nisu onaj tip parova koji razmišlja da se stilski uklopi kada negde izlaze zajedno, ali da se u većini slučajeva pogodi da se usklade.

Na pitanje zašto je dugo nije bilo kod supruga u emisiji, Danijela kaže:

foto: Damir Dervišagić

"Ne volim puno da se eksponiram kod Ognjena, ostavljam drugima prostora. Sa druge strane, kada znate da uvek možete da budete gost, onda ste relaksirani", priznaje ona, a Ognjen se nadovezuje:

"Bila je ona kod mene do sada nekoliko puta, najčešće mi to sklopimo kada je finale njenog izbora za lice. U svakom slučaju, poziv joj je otvoren uvek."

Kao i svi poznati i oni su često pozvani na mnoga javna dešavanja, a kada ipak moraju da odu negde o sinu brine dadilja. Danijela i Ognjen imaju petogodišnjeg sina Matiju, koji je centar njihovog sveta. Bračni par Amidžić kaže da zbog velikog broja obaveza koje imaju, o mališanu, kada oni ne mogu, brine dadilja.

"Sada je već veliki, može i sam da se čuva", šali se Ognjen, a Danijela objašnjava:

"Imamo pomoć. Tu je devojka koja nam pomaže od njegovog rođenja i ona nam je kao član porodice."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track