Najnovije vesti

TURSKI MILIJARDER NE ŠTEDI NA EMINI JAHOVIĆ: Samo za rođendansku žurku u BEOGRADU daje 10.000 evra, ali to nije sve! U ponoć je čeka VELIKO IZNENAĐENJE, a evo gde im gradi VELELEPNU VILU
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Kao Princeza

TURSKI MILIJARDER NE ŠTEDI NA EMINI JAHOVIĆ: Samo za rođendansku žurku u BEOGRADU daje 10.000 evra, ali to nije sve! U ponoć je čeka VELIKO IZNENAĐENJE, a evo gde im gradi VELELEPNU VILU

Stars

Pevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansirati. 

 

On je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani. 

 

"Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabacu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koji su ona i Mustafa imali iako je većina njenih prijatelja iz Srbije. 

 

"Ovoga puta želelea je da promeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donela odluku da ipak u Beogradu  napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner  koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira", kaže izvor blizak pevačici. 

foto: Printscreen Pink

"Kako je reč o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cene daleko iznad prosleka prestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja".

 

Kako Saran priprema poklon iznenađenje on se kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj. 

 

Dogovor je da se Emina ne opterećuje oko slavlja već da se samo pojavi. 

 

Sadetin u svojim kopanijama koje poseduje u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde tako i njegove devojke. 

 

"A to nije sve, u ponoć će Emina od Sadetina dobiti velelepni poklon, ali o čemu se radi čuva se u strogoj tajnosti", rekao je izvor. 

 

"Kako se piše u turskim medijama, Sadet gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo njih dvoje živeti", rekao je izbor. 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Scena/Fot Kurir/Pritnscr3een/Instagram

 

  

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...