ĆERKA ZORICE BRUNCLIK TRUDNA SA ZVEZDOM GRANDA: Mladi par se dogovorio  o datumu venčanja i sve ŠOKIRALI!
Foto: Sonja Spasić

Pevačica se boji da joj ne iskoči ČMIČAK

ĆERKA ZORICE BRUNCLIK TRUDNA SA ZVEZDOM GRANDA: Mladi par se dogovorio o datumu venčanja i sve ŠOKIRALI!

Stars -

Pevačica Zorica Brunclik ne krije sreću što će dobiti peto unuče, ali prvo sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Ona otkriva da će njihova ćerka Zlata uskoro stati na ludi kamen, ali da je svadbeno veselje planirano za sledeću godinu, nakon porođaja njene naslednice.

- Oni će se registrovati ovih dana, a svadbu, zapravo crkveno venčanje, planiramo prve nedelje septembra. Ja sam uzbuđena zbog toga što se oni vole i što su zaljubljeni - kaže Brunclikova.

foto: Damir Dervišagić

- Ona je vrlo isključiva, pogotovo sada pošto je u drugom stanju. Nijedna moja sugestija se ne prihvata, a ni ne uvažava. A i ne smem ništa da prekršim, da mi ne izađe čmičak - navodi pevačica kroz osmeh.

Što se tiče Zlatine trudnoće, njena ponosna majka kaže da je sve u odličnom redu.

- Hvala bogu, trudnoća super napreduje, što bi se reklo, raste kao kvasac. U aprilu čekamo devojčicu, i to će biti peto naše unuče - ponosno ističe Zorica.

Pevačica svojoj ćerki neće davati savete što se braka tiče, jer kako kaže, prave reči tu ne postoje već samo kompatibilnost osoba koje stupaju u bračnu zajednicu.

- Tu ne postoje saveti, jer da imam taj receprt ja bih bila najbogatija žena na svetu. To su dve srodne duše i ili pasujete ili ne pasujete. Garancije nema - zaključila je Zorica.

Kurir.rs/Blic/Skandal/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track