Najnovije vesti

JA BIH JE.ALA TVOG DEČKA DA SAM SLOBODNA, A TI MAFIJAŠ: Ana i Aleksandra surovo ratuju zbog Davida, a Subotićeva otvoreno priznala OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NE MIRUJU

JA BIH JE.ALA TVOG DEČKA DA SAM SLOBODNA, A TI MAFIJAŠ: Ana i Aleksandra surovo ratuju zbog Davida, a Subotićeva otvoreno priznala OVO! (VIDEO)

Rijaliti

Rijaliti učesnici su gledali video snimke, a jedan od njih je gde se svađaju Jovana Tomić Matora i Aleksandra Subotić. One su odmah ušle u raspravu, a pridružila im se i Ana Korać.

 

Matora je zamerila Aleksandri što ne dozvoljava Davidu da se druži sa ostalim zadrugarima, a ona joj je odgororila kako i ne treba jer mu oni nisu prijatelji. Onda se uključila i Ana Korać koja joj je priznala da joj se sviđa David, a Aleksandra joj je rekla da ona igra igru i da joj se David ne sviđa.

 

"Ti igraš igru, vezuješ se za zauzete muškarce. Ti kao ti u rijalitiju ne postojiš, ti postojiš samo kada se vezuješ za druge. Ja sam radila i sa produkcijom i protiv produkcije i znam da i ti to radiš. Sve je igra", rekla je Aleksandra.

 

foto: Printscreen

Nakon pregledanog klipa Ana i Aleksandra su započele žestoku svađu.

 

"Ti si lažljivica, lažna devojko, ti si zlo. Muka mi je od tebe i lažnog osmeha", vikala je Ana.

 

"Ti se devojko ovde ne vidiš, moj osmeh je realan, a ne lažan", rekla je Aleksandra Ani.

 

foto: Printscreen

Onda se umešala Matora i naravno stala na Aninu stranu.

 

"Alo bre šta ti imaš da pokažeš. To što govoriš svašta za roditelje", vikala je Matora.

 

Matora je Aleksandri rekla kako je nesigurna u Davida i da bi bilo ko mogao da joj ga otme.

 

"Ja bih ti j.bala dečka. Da sam slobodna, ja bih to uradila, ti si nesigurna u njega. Mafijaš ovde, tata ti nije dao zvečku da se igraš, dobila si k.rac da pušiš sa 14 godina"; rekla je Ana.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...