BEBI VIŠE NE ŽIVI U TROŠNOJ KUĆI NA VRAČARU! PEVAČICA ZAVRŠILA NA ULICI: Prozvali je hohštaplerkom, razlog će vas RASPAMETITI!
Foto: Printscreen Pink

STRAŠNO

BEBI VIŠE NE ŽIVI U TROŠNOJ KUĆI NA VRAČARU! PEVAČICA ZAVRŠILA NA ULICI: Prozvali je hohštaplerkom, razlog će vas RASPAMETITI!

Stars -

Bebi Dol i danas važi za jednu od najvećih muzičarki čitave nekadašnje Jugoslavije, iako se povukla sa scene i daleko od očiju javnosti. Ipak, kada se i pojavljuje negde, svojim neobičnim modnim kombinacijama uvek iznenadi.

U prvi mah neprepoznatljiva, Bebi Dol se u jednom studiju pojavila inspirisana jednom nekada fatalnom vladarkom.

foto: Printscreen Pink

"Kleopatra! Ne šalim se, imam čak i te bojice", otkrila je Sanji Marinković kada ju je u emisiji "Magazin In" pitala ko joj je bio inspiracija za ovakav stajling, pa nastavila: "Čitala sam nešto, bavim se nečim i uvek se taj Egipat pominje. Volim praktičnu odeću, ja sam konformista, dolazim sa puta samo da znate. Izvinjavam se ako je ovo možda suviše i ako je sportski..." nasmejala je ona mnoge konstatacijom.

foto: Printscreen Pink

Međutim, ako je verovati gradskim pričama, ona više ne živi u starom kraju. Naime, do pre nekoliko godina Bebi Dol je živela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru iz koje ju je isterao gazda jer, kako on sam kaže, nije imala za kiriju.

"Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj", rekao je on, koji se iznervirao na sam pomen bivše stanarke.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track