Najnovije vesti

Samo su prestali da se vole

KAJA OSTOJIĆ 3 PUTA SE UDAVALA: A svi su zaboravili da su pevačica i OVAJ KOŠARKAŠ bili zajedno (VIDEO)

Stars

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile.

Kao mlada devojka udala se za Nikolu Dragojlovića sa kojim ima ćerku Nikolinu, a 2009. godine udala se za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vreme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

Pevačica Katarin i košarkaš Uroš odlučili su da se razvedu posle godinu i četiri meseca braka. Razlog za rastavu nisu bile ni prevare ni svađe, već su se njih dvoje udaljili i vremenom osetili veliku netrpeljivost. Razvod je bio sporazuman.

Kaja je podnela zahtev za razvod, a Uroš se iselio iz stana.

foto: Damir Dervišagić

"Svaki brak ima i uspone i padove, tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi", rekla je tada Kaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everything seems impossible until it’s done ? @diegorodriguezdrz

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...