Najnovije vesti

ODUŠEVILA

SKINULA SE ĆERKA POKOJNOG NINA! POKAZALA ČIME RASPOLAŽE, BROJI HILJADE LAJKOVA: Sandra bez šminke i sa mokrom kosom zapalila mreže! (VIDEO)

Stars

Sandra Rešić počastila je fanove putem društvene mreže Instagram fotkom i snimkom iz vrelog Dubaija. Golišavi pevačicini momenti za tili čas privukli su ogromnu pažnju javnosti, pa sad lepotica može da broji hiljade i hiljade lajkova.

Kako je poručula, toliko joj je lepo da joj nije potreban filter da to i dokaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

Inače, na internetu se nedavno vodila polemika o tome da je ona Ninovo vanbračno dete. Tim povodom, oglasila se i svima zapušila usta a ujedno i otkrila kako je izgledala svadba njenih roditelja.

"E pa ovako, za sve dušebrižnike koji brinu da l' sam vanbračno, tuđe, nezakonito ili kakvo god dete, da jednom zatvorimo priču za sva vremena. Pa izvolite gospodo umetnici. Sa leve strane su moji baka i deka, sa desne moja pokojna baka Ziba, Ninova mama. U sredini sklopljen brak mame i tate. Hvala", poručila je Sandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

Protekle godine, deceniju nakon Ninove smrti, objavila je dirljiv trenutak sa pokojnim ocem i pokrenula lavinu komentara brojnih fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

"Neka ovo bude prvi put da je ja postavim. Na današnji dan, nedostaje'", potpisala je ona, dok su joj reči podrške pristizale sa svih strana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...