Najnovije vesti

NINA RADULOVIĆ JE GODINAMA VODITELJKA, A SADA PRIZNAJE ŠTA JOJ TEŠKO PADA: Nisam to očekivala, ali se desilo!
Foto: Printscreen/Instagram

EVO O ČEMU JE REČ

NINA RADULOVIĆ JE GODINAMA VODITELJKA, A SADA PRIZNAJE ŠTA JOJ TEŠKO PADA: Nisam to očekivala, ali se desilo!

Stars

Nina Radulović priznaje da je informativa melje, ali da se ona u toj sferi dobro snalazi.

Ona godinama je poznato televizijsko lice, a do prošle godine gledali smo je isključivo kao voditeljku emisija zabavnog karaktera. Veliko iznenađenje za publiku i celokupnu javnost bio je njen prelazak u informativne vode, ali ona kaže da smatra da ju je publika prihvatila u novoj ulozi.

- Mislim da je publika u početku bila iznenađena što me vidi ozbiljnu i u toj tematici, ali gledalac se navikne, kao i onaj ko se bavi tim poslom. Jedni na druge smo se privikli i sad to ide svojim tokom - kaže Nina Radulović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Ona je pokušala da dočara utiske sa radnog mesta.

- Poslednjih sedam godina zaposlena sam na TV Pinku, a poslednjih nepunih godinu dana vodim Nacionalni dnevnik. Sve informativne emisije dnevnog tipa. Pošto imamo smene svakodnevno, to melje, moram priznati. U informativi sam, to sam oduvek želela, na izvoru sam informacija. Nisam očekivala da će transfer u informativu ići tako lako, ali desio se. S obzirom na to da sam završila Fakultet političkih nauka, teme iz informative su sfera mog interesovanja.

Pitali su Ninu da li joj fali da radi zabavne emisije, a ona je iznenadila odgovorom.

- Nedostaju mi emisije gde ću ja biti idejni tvorac, gde ću generisati goste i teme, a tako nešto planiram i u bliskoj budućnosti. U okviru informative, naravno. Ja sam sada tu, ostajem za vek i vekova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Baviti se novinarstvom stresan je poziv, a pogotovo kada je reč o informativi, a Radulovićeva je to osetila na svojoj koži.

- Kako da ne, jer je dnevno aktuelno. Moram da znam šta se desilo pola sata pre nego što sam ušla u studio. Čak vi sad imate mogućnost da držite telefon i ajped, a da vam to niko ne uzme za zlo kako biste se u toku emisije informisali na agencijama šta se dogodilo. To je čak i poželjno. Novinarski svet je otišao mnogo ispred onoga što smo očekivali - smatra voditeljka.

Radulovićeva je pokušala i da rečima dočara kako izgleda pripremiti se za vođenje inofrmativnog programa.

- Moraš biti u toku, moraš pročitati sve dnevne novine, moraš da gledaš apsolutno sve informativne emisije i u repriznom terminu i da odlično poznaješ političku scenu deset godina unazad. Ko se lati informative, taj mora mnogo da radi, da čita i da saznaje. Meni je bilo utoliko teže što sam bila deo estrade, pa nisam bila u kontaktu sa ljudima iz informative - iskrena je Nina Radulović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...