SKANDAL

KARAĐORĐE PRIZNAO DA JOŠ VOLI LJUBU, A ONDA ISPLIVALA ŠOK TAJNA: Subotić duguje reperu 30.000 evra, a nećete verovati kako je reagovala njegova BIVŠA! (VIDEO)

Rijaliti -

Karađorđe Subotić je izjavio da sve njegove ljubavi traju večno u njegovom srcu, pa je sve zanimalo i da li je to slučaj i kada je reč o Ljubi Pantović, njegovoj bivšoj supuzi sa kojom živi u Beloj kući.

"Meni je teško što ja na ovaj način komuniciram sa bivšom i voljenom osobom. Ja sam se trudio da sačuvam svoju porodicu, ali sve je otišlo u materinu. Ona je još uvek na neki način u mom srcu, sve ljubavi su u mom srcu. Ne mogu da izbrišem osobe koje sam voleo", rekao je Karađorđe.

foto: Printscreen

"Suze mi ne kreću na patetiku, tako da ne znam stvarno šta da prokomentarišem. Šta da kažem? Ovo je stvarno bljak! Taj čovek je umro 2000. godine i za mene je najobičniji smrad i g*vno koji je preko naše dece ratovao sa mnom. Mnogo zla je naneo našoj deci! Ti si jedna pi*ka, ti se kanališ!", pričala je Ljuba.

Predstavnike sedme sile je zanimalo da li su tačne glasine da je Karađorđe u "Zadrugu 2" ušao da bi skupio pare koje duguje porodici jednog poznatog repera i to iznos od 30.000 evra.

foto: Printscreen

"Da li je istina da si ušao zato što duguješ trideset hiljada evra roditeljima poznatog repera za lokal u Vojvode Stepe?", glasilo je pitanje.

"To je apsolutno netačno", kratko je prokomentarisao Karađorđe.

Njegova bivša žena Ljuba Pantović je dala neodređen komentar na ovo pitanje i otkrila da je to jedna nezgodna priča u koju su uključeni ljudi koji više nisu među živima.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track