LUNA ZAPALILA FANOVE SVOJIM SEKSI TELOM: Đoganijeva pokazala gole grudi na izvol'te
Foto: Ana Paunković

KAO OD MAJKE ROĐENA

LUNA ZAPALILA FANOVE SVOJIM SEKSI TELOM: Đoganijeva pokazala gole grudi na izvol'te

Stars -

Luna Đogani prvi put se skinula u rijalitiju i pokazala gole grudi. Izazovna blogerka na sve načine pokušava da privuče pažnju, a da su joj grudi važne, govori i činjenica da je već izjavila da želi da ugradi silikone.

foto: Damir Dervišagić

Na snimku se vidi da je Luna izašla iz kupatila u bademantilu i da ga namerno nije obukla, već je samo donji deo tela ogrnula, dok joj si*e sevaju.

foto: Printscreen

Ona se ranije poverila Nataši Moskvi i Nemanji Tošiću da nije zadovoljna svojim grudima, te su joj oni dali podršku da ugradi silikone. - Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako. Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi - jadala se Luna, a Nataša ju je savetovala da ne pretera sa veličinom. - Uradiću trojku. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Ne dopada mi se kad bez brusa nose majice i vide im se bradavice. Ti si uradila lepe, a sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, nisu kao Stanijine - analizirala je Luna.

foto: Printscreen

Za ovaj potez blogerku je podržala još ranije i njena majka Anabela Atijas.

- Rodila majka zgodnicu svoju. Moramo i te si*e još da kupimo kad smo već sve pokupovali - napisala je na Instagramu Anabela, koja je i sama uvećala grudi. Dok ne poradi na sebi onako kako bi volela, Luna je odlučila da se pred širokim auditorijumom razgoliti, što pokazuje da se ne stidi ni onog što joj je majka priroda podarila.

Kurir.rs/ N. M. / Foto: Ana Paunković

Napumpala i usta

foto: Printscreen

U medijima se već pominjalo da je Luna napumpala usta, što do sada nikad nije potvrdila. Međutim, na mnogim fotografijama se vidi da su joj usta dosta punija, nego kad je bila u "Zadruzi 1".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track