MOJ BRAT JE POSTAO MANEKEN: Kolega posetio Lazića u banji! Darko je drastično SMRŠAO, a OŽILJAK od jezive nesreće se jasno vidi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Premijera

POZIRALI NASMEJANI

MOJ BRAT JE POSTAO MANEKEN: Kolega posetio Lazića u banji! Darko je drastično SMRŠAO, a OŽILJAK od jezive nesreće se jasno vidi! (FOTO)

Stars -

Pevač Darko Lazić oporavlja se u banji gde ga redovno posećuje trudna verenica Marina Gagić, porodica, prijatelji i kolege, a jedan od njih je i Ljuba Perućica.

Ljuba je na Instagram objavio fotografiju sa Darkom uz zanimljiv opis, ali svi su primetili detalj na njegovom kolenu. Naime, Laziću je ostao veliki ožiljak od nesreće koju je imao pre 2 meseca.

"Brat je postao maneken", napisao je Perućica, dok su njegovi pratioci podržali Darka Lazića i poželeli mu brz oporavak.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Darko Lazić je u utorak prvi put napustio Selters banju u kojoj se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je imao 23. oktobra, a kako nam je rekao tog dana kada je bio na pregledu na Banjici - lekari su prezadovoljni njegovim napretkom. Međutim, nakon što su se obavile sve potrebne analize zaključeno je da se Darku moraju uključiti još dve terapije.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track