COKA NIJE JEDINA KOJA JE U DRUGOM STANJU U RIJALITIJU? Test za trudnoću je podmetnut! Svi sumnjaju na takmičarku koja je bila sa OŽENJENIM muškarcem! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

ŠOK

COKA NIJE JEDINA KOJA JE U DRUGOM STANJU U RIJALITIJU? Test za trudnoću je podmetnut! Svi sumnjaju na takmičarku koja je bila sa OŽENJENIM muškarcem! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Tasić Coka je trudna, a iako je njena veza sa Nikolom Lakićem prekinuta zbog sve učestalijih svađa, ovaj ljubavni par je saznao da će se uskoro ostvariti kao roditelji i ta vest ih je ponovo zbližila.

Produkcija je odlučila da pomogne budućoj porodici Lakić, i od srca učini sledeće:

"Nikoli Lakiću i Aleksandri Tasić Coki ukidaju se sve prethodne kazne koje su imali odlukom produkcije."

Nakon što je Coka javno uradila test za trudnoću koji je bio pozitivan, među takmičarima kruže glasine da to uopšte nije njen urin iz koga je uzeta analiza.

Naime, šuška se da je kontrovezna Dina Galorini imala dogovor sa Cokom, pošto je Baki oženjen i žena mu se tek porodila.

foto: Printscreen Happy tv

Naime, Dina je u jednom momentu izjavila: "A ja da radim test?" , pa je ta rečenica dodatno pospešila sumnju među takmičarima.

Produkcija je ove navode ozbiljno shvatila, pa je tako zakazala ginekološki pregled za obe učesnice.

Inače, produkcija vile "Parova" angažovala stručni tim radi utvrđivanja jedne činjenica na koju svi gledaoci, van vile sumnjaju. Ovo je druga u nizu trudnoća u rijalitiju, a stručnjaci su izneli šokantna predviđanja, da sumnjaju na još nekoliko mogućih trudnoća do kraja sezone. Ostajemo da vidimo da li su futuristička predviđanja zaista istinita.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track