SNIMILA JE LEZBO SCENE U WC, IMALA VRELI SEKS SA ŽARKOM  LAUŠEVIĆEM: Posle razvoda prošla kroz TRAUMU, a zbog posla se razbolela...
Foto: Printscreen

KRALJICA SAPUNICA

SNIMILA JE LEZBO SCENE U WC, IMALA VRELI SEKS SA ŽARKOM LAUŠEVIĆEM: Posle razvoda prošla kroz TRAUMU, a zbog posla se razbolela...

Stars -

U filmu "Oficir s ružom" glumica Ksenija Pajić snimila je seksepilne scene sa Žarkom Lauševićem, pojavila se naga u kadi sa Draganom Mrkić, a ovi kadrovi izazvali su burne reakcije filmskih kritičara.

foto: Printscreen

Laušević je u filmu veren za Draganu, ali je ostavlja zbog starije Ksenije. Ipak, nakon njegove pogibije njih dve ostaju same, a naziv filma izveden je iz scene u kojoj Petar donosi dve ruže, po jednu za svaku ženu koja ga je volela.

Ksenija je danas najpoznatija po ulogama u hrvatskim sapunicama zbog čega je zovu i "kraljicom sapunica". Kako je navela jednom prilikom, zbog konstantnog rada pre četiri godine dobila je diskus herniju, a mediji su tada pisali da se pretpostavlja da je naporno snimanje sapunice koje zna da traje i do 12 sati dnevno uticalo na razvoj njenih zdravstvenih problema.

Jedan od najtežih perioda u njenom životu bio je razvod od kolege Emila Vukova, sa kojim ima ćerku Vitu, a nakon kraha braka istakla je da se više neće udavati. Kako je navela u jednom intervjuu, razvod je za nju bio najveća trauma.

- Odgovorna sam sama sebi, kako se organizujem u životu, tako će mi biti. Nekad mi ta situacija olakšava život, a nekad bi mi možda bilo lakše da je još neko tu da mi pomogne. Ali, imam i puno prijatelja i prijateljica s kojima se posavjetujem, s kojima delim i probleme i radosti - rekla je ona.

- U svakom slučaju, ne osećam to što nisam u braku ni kao prednost, ni kao nedostatak. To je tako... I nema šanse da se više ikada u životu udam. Na zajednički život bih pristala, na formalni brak ne. Ne bih potpisala, ja sam moderna - rekla je Ksenija svojevremeno.

Kurir.rs/Blic/ Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja