USRED SREDE Šmeker preboleo Zgodnicu

ABRONOŠA

USRED SREDE Šmeker preboleo Zgodnicu

Stars -

Dragi moji, proteklih nedelja bilo je zaista zabavno na javnim okupljanjima, a nisam zaboravila na vas, pa sam se potrudila da saznam mnoge priče. Pa da počnemo, jer znam da jedva čekate da ih čujete.

Prva ličnost ove srede je jedna naša pevačica koja je tek na početku karijere, zvaćemo je Zgodnica. Ona je već neko vreme na sceni i trudi se da privuče pažnju javnosti, a prošle godine je bila u vezi sa jednim dečkom koga ćemo zvati Šmeker, a koji je tek odnedavno počeo da se bavi muzikom. Pre nekoliko nedelja za vreme snimanja jednog novogodišnjeg programa ona je pokazala sve svoje atribute, u ultrakratkoj haljini sa dubokim dekolteom. Privlačila je poglede svojih kolega, a pored nje se u jednom trenutku stvorio i Šmeker. Svi su mislili da će među njima izbiti neka svađa jer su nedavno raskinuli višemesečnu vezu, ali to se nije desilo.

Iako su njih dvoje završili romansu veoma burno, uz ružne reči i prepucavanje po medijima, kada su se susreli na hodniku, delovali su i više nego raspoloženo za komunikaciju. Ćaskali su opušteno i sa dozom prijateljstva, ali je Zgodnica posle ispričala koleginicama da joj Šmeker prvi prišao, kao i da se ponadala da će se odnos među njima rešiti. Ptičica mi je ispričala da se ona veoma razočarala i danima je bila depresivna jer je očekivala da će joj Šmeker pokazati emocije, ali je shvatila da ju je on preboleo i da ne namerava da obnavlja romansu.

Druga priča tiče se jedne popularne pevačice, nju ćemo zvati Zvončica. Ona je uvek puna posla i stalno je zauzeta jer non-stop nastupa, uglavnom u inostranstvu. Međutim, mnogo novca je spiskala u poslednje vreme jer je i nju uhvatila praznična euforija oko kupovine. Pazarila je za sebe sve što joj treba i ne treba, ali joj je sada ponestalo keša. Rešila je da za doček peva kako bi zgrnula mnogo love, a do poslednjeg trenutka je bila ubeđena da će je vlasnici nekih hotela ili klubova u Beogradu zvati da nastupa. Ali žestoko se ispalila jer je niko nije kontaktirao s njom, pa je morala da pristane na ponudu koja joj je preostala, pa će nastupati u jednom gradu u blizini prestonice. Jeste da će uzeti dosta manje novca, ali bolje išta nego ništa.

Drugari, to bi bilo sve za ovu sredu, uživajte i srećna vam 2019. godina. Ljubim vas.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja