Najnovije vesti

SRPSKA VODITELJKA  MESECIMA ĆUTALA O RAZVODU: A onda je odlučila da prizna zašto je KRILA krah braka!
Foto: Pritnscreen

Nije sve bajno

SRPSKA VODITELJKA MESECIMA ĆUTALA O RAZVODU: A onda je odlučila da prizna zašto je KRILA krah braka!

Stars

Javne ličnosti na sve načine trude se da svoj emotivni život sačuvaju daleko od očiju medija, pogotovo kada je reč o razvodima i emotivnim krahovima. I dok nekima pođe za rukom da to dugo drže u tajnosti, drugi vrlo brzo osvanu na stranicama štampe.

Voditeljka informativnog programa Nevena Madžarević mesecima je za javnost ćutala o razvodu od bivšeg supruga, direktora fotografije Mihajla Savića. Kada su informacije o tome dospele u medije, ona je ispričala zbog čega dugo nije govorila o krahu bračne zajednice i o tome se poverila samo najbližim osobama.

foto: Pritnscreen

- Nisam imala potrebu da to javno obelodanim. Moji najbliži prijatelji i porodica su znali, jer u takvim situacijama oni jedino i treba da znaju šta se dešava - otkrila je Nevena i dodala da je spremna za novu ljubav.

- Kada dve osobe osete da bi bilo bolje da se razdvoje, onda to i treba da urade. Ukoliko u jednom trenutku vidite da nema napretka, bolje je prekinuti brak nego nastaviti da živite nešto što vas ne ispunjava. Dvoje znaju kada odnos funkcioniše, kada je lepo, i osete kada taj odnos više nije moguće popraviti - objasnila je ona šta je dovelo do razvoda.

Kurir.rs/Glorija/

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...