Otvorio dušu

KRISTALNI LUSTERI, SLIKE I KOŽA! LUKSUZ NA SVE STRANE ALI NIJE UVEK BILO TAKO! Đani teškom mukom zaradio bogatstvo, a sad podelio tešku priču koja će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Stars -

Jedan od naših najpoznatijih folk pevača Radiša Trajković Đani Novu godinu dočekao je radno, a društvo mu je, kao i svih ranijih godina, pravila supruga Slađa.

Godinu koja je već iza nas vidi kao veoma uspešnu.

- U 2019. ući ću zajedno sa najboljom ženom na svetu, mojom Slađom. Deca idu svojim putem. Ne brinem ja za njih, snaći će se. Ne sumnjam da će biti s nekim finim damama.

Da li si zadovoljan kako ti je protekla 2018. godina?

- Dabogda mi svaka bila takva. Bilo je nekih životnih pehova, ali što se posla tiče, bila je odlična.

Otvorio si i restoran u Beču?

- To sam prepustio ženi. To je njen biznis. Ja tu dođem kao konobar.

Pa ko tu, Slađo, kome polaže račune?

- Niko nikome. To je moj džeparac i razlog da odem u Beč u šoping. Sada, doduše, nemam vremena, jer se bavim Đanijem i njegovim koncertom u „Areni“.

A šta očekuješ od 2019. godine?

- Želim unuče. Baš bih volela da budem baka.

Pa zar vam deca nisu mlada da bi bili roditelji, a i vi baba i deda?

- Nisu mladi. Najstariji sin ima 21 godinu. Pitali ste me šta bih želela, ja vam kažem da želim bebu. Ako neće deca, onda ću ja da rodim. To mi je jedina želja za 2019. godinu. Unuče!

Đani, a šta bi ti voleo da ti donese 2019. godina?

- Imam još nekoliko nekih poslovnih planova da realizujem, pa ću onda malo da se odmorim. Glupo je da kažem da ću da idem u penziju, ali želja mi je da radim samo vikendom kao gospodin čovek, a ne svakoga dana kao do sada. Imam 47 godina i 30 godina pakla od života.

Zašto pakla?

- Pa, od svoje 17. godine sam na ulici. S koferima sam s Kosova krenuo lagano. Put pod noge, pa gde stignem... Najpre sam otišao za Frankfurt, pa za Cirih. Celi moj život je putovanje i mukotrpan rad. Umoran sam. Neće više duša...

Šta ti je najviše nedostajalo tokom tih godina?

- Sve mi je nedostajalo. I porodica, i prijatelji, i vreme. Ne kažu džabe mladost-ludost. Ja sam puno radio, a i dalje to činim. Jedva čekam da se odmorim.

Ko kaže da zarađuje 50.000 evra za noć - laže kao pas!

Je li istina da kad nastupate za Novu godinu, zaradite više nego kad biste jednog meseca svaki dan nastupali?

- Nije tačno! Meni je svaki dan Nova godina. Svako ima svoju priču, ali mi je krivo što neke moje kolege lažu. Izmišljaju neke cifre od 50.000 i 60.000 evra, pa naviše. Prošlo je to vreme kad se zarađivalo puno, a to koliko oni pričaju da zarađuju, nije se zarađivalo nikad. Većina tih koji govore da zarađuju puno, kući se vrate praznih rukava.

Koji događaj iz 2018. bi izbrisao da možeš?

Đani: Nesreću Darka Lazića!

O tome ne mogu ni da pričam, a da ne zaplačem. Hvala dragom Bogu, pa je moj sinovac sada dobro i oporavak ide nabolje. To što se njemu desilo, sve nas je potreslo. Mi na njega gledamo kao na svog sina, a tako ga i zovemo. Kao i on nas. Slađu zove „keva“, a mene „ćale“.

foto: Printscreen/Instagram

Zbog ljubavnice se ne ostavlja žena!

Kakav je vaš brak?

Odoleo je raznim iskušenjima tokom godina? Đani: Ja imam prijatelje koji u poznim godinama odlepe za drugim ženama. Kao, zaljube se, pa ostavljaju porodicu, decu... To ne kapiram! Mislim, ne razumem ni da varaju ženu, ali ajde. Svi smo živi ljudi, grešimo... Ali da odlepiš toliko, pa žrtvuješ svoju porodicu zbog toga... Ženo, oprosti mi i ako sam pogrešio nekad!

Slađa: Ti si bezgrešan, sve ti je oprošteno!

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track