JK ZAKOPALA RATNE SEKIRE S DARKOM KOSTIĆEM: Palo pomirenje kumova, a evo šta je dizajner odmah rekao za divu!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

VRH

JK ZAKOPALA RATNE SEKIRE S DARKOM KOSTIĆEM: Palo pomirenje kumova, a evo šta je dizajner odmah rekao za divu!

Stars -

Jelena Karleuša iznenadila je sve kada se na nastupu u novogodišnjoj noći pojavila u kreaciji svog kuma Darka Kostića, s kojim godinama nije razgovarala! Odmah su krenula nagađanja da su se nekada najbolji prijatelji pomirili i obnovili i prijateljstvo i saradnju!

foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Popularna pevačica je za najluđu noć blistala u srebrno-zlatnoj haljini s kristalima, koja je, doduše, više otkrivala, nego pokrivala, pa smo imali prilike da vidimo Jeleninu pozadinu, ali i donji veš! S obzirom na to da je "mala od skandala" u hotel u kom je nastupala došla tačno minut pred nastup, nismo imali priliku da pričamo o njenom stajlingu, pa je ona odlučila da to naknadno otkrije.

foto: Damir Dervišagić

Čim je sišla s bine, Karleuša je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira s igračicama, a u komentaru je zahvalila timu koji je bio zadužen za njen izgled.

foto: Damir Dervišagić

Najviše iznenađenja bilo je kada je tagovala upravo kuma Darka Kostića!

foto: Printscreen Instagram

Sličnu stvar uradio je i dizajner, pa je podelio nekoliko snimaka s Jeleninog nastupa koji potvrđuju da su kumovi definitivno zakopali ratne sekire. Ispod snimka Kostić je zahvalio i Marini Simić, koja je ovu saradnju učinila mogućom.

foto: Printscreen Instagram

- Moja personalna diva. Karleuša star. Zapali scenu. Specijalna zahvalnost stilstkinji Marini Simić, koja je ovu saradnju učinila mogućom. Diva se vratila - napisao je on.

foto: Damir Dervišagić

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Jelenom i sa Darkom, ali nijedno od njih dvoje nije odgovaralo na naše pozive i poruke.

foto: Damir Dervišagić

Inače, Kostić je sredinom decembra već najavljivao pomirenje s kumom. On je na Instagram tada postavio nekoliko Jeleninih fotografija u njegovim kreacijama od pre nekoliko godina i rekao da se ponosi time.

Podsetimo, Karleuša i Kostić su ranije bili veoma bliski, a osim što su sarađivali, kreator je kumovao na njenom venčanju s Duškom Tošićem 2008. godine. Njihova saradnja je nešto kasnije iznenada prekinuta.

foto: Damir Dervišagić/Vladimir Šporčić

Ni Jelena ni Darko nisu želeli da otkriju razlog razdora, već su jedno o drugom uvek govorili korektno. Karleuša je u jednoj emisiji istakla da nije u kontaktu s Darkom, ali ga je pohvalila.

Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić - Vladimir Šporčić

Duško ponosan na suprugu Šteta što je rođena u Srbiji

foto: Ana Paunković

Duško Tošić je u hotel stigao nešto pre supruge, a uz njega su bile ćerke Atina i Nika, sestričina Anja, njegova majka, tašta Divna Karleuša i njena sestra Danijela.

foto: Damir Dervišagić

- Moja želja je bila da ove godine radi. Jelena je nešto posebno, šteta što se rodila u Srbiji. Niko nema takve nastupe. Nadam se da će devojčice izdržati do ponoći - kaže on i otkriva kako provodi slobodno vreme. - Imam dva meseca pauze i uživam sa ćerkama. Ujutru ih vodim na trening, odem s prijateljima do grada, pokupim devojčice, igram se s njima, a veče je zaduženo za druženje i izlaske s Jelenom. Prava porodična atmosfera - rekao nam je Duško.

Doživela peh Karleuša pokazala previše

foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da je u novogodišnjoj noći bila u ekstremno kratkom kostimu, imali smo priliku da u nekoliko navrata vidimo Jeleninu guzu, koja je, mora se priznati, bolja nego ikad! Ipak, niko nije očekivao da će u toku performansa Jeleni sevnuti i donji veš, što je naš foto-reporter snimio.

foto: Damir Dervišagić

Ako je za pohvalu, Karleuša je bar ispoštovala modnu zapovest da uz takve kreaciju uvek treba nositi bež gaćice! Bravo!

Duškov kolega sluša Karleušu

Krasić sa suprugom na dočeku!

foto: Damir Dervišagić

Miloš Krasić veliki je fan Jelene Karleuše pa je sa suprugom Mirjanom došao u beogradski hotel na njen nastup. Fudbaler nije skrivao naklonjenost svojoj ženi, pa se gotovo cele večeri nije odvajao od nje.

foto: Damir Dervišagić

Dok su njegovi prijatelji đuskali i pričali o muškim temama, Krasić je grlio svoju izabranicu i ljubio je.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track